F. R. Čech má bezesporu mezi čtenáři Blesk.cz pověst velkého milovníka žen, protože velká část dotazů se týkala právě tohoto tématu. Slavný umělec se k většině dotazů vyjádřil zcela otevřeně.

Třeba k tomu, jak to má se svou manželkou. „Mám pořád jednu ženu, protože doktor Plzák pravdivě prohlásil, že rozvádět se je amaterismus. Profesionálové jsou nevěrní, ale vždy se vrátěj k rodině,“ napsal Ringo.

Také se přiznal, že jeho oblíbenou praktikou je orální sex. „Jiří Mucha, blahé paměti a můj veliký vzor, řekl, že praštit sebou na záda umí každá husa, ale na orální sex musí být mistryně a skvostná ženská,“ vysvětlil Čech.

Ten také vyvrátil zvěsti, že měl sex s Dádou Patrasovou. „Bohužel jsem s ní nic neměl, protože by mne Felix přerazil,“ dodal Ringo.

Následně Čech odhalil, jaký šokující dárek si připravil pro Karla Gotta k jeho sedmdesátým narozeninám. „Jiřina Bohdalová mě vyzvala, zda bych do knížky, kterou chtěj dát Gottovi jako dárek, nenamaloval nějaký obraz. Poslal jsem jí olej, který se jmenuje Ještě netuší, že nakoupil. Karel Gott s kytarou na zádech odchází od milenky mávající z okna a netuší, že dostal filcky a kapavku,“ s úsměvem popsal své umělecké dílo.

Všechny odpovědi F. R. Čecha naleznete zde.