Ačkoliv i čeští podnikatelé bohatnou a jejich atraktivita roste, mnoho žen prostě nedá na vůni dálek dopustit. Příkladů z poslední doby je řada.
Blesk se na vztahy českých slavných slečen podíval zblízka. Co je na exotických chlapících láká?

Fotogalerie
1 fotografie


Řecko
Lucie Borhyová (30)
- S temperamentním Nikem Papadakisem (32) se Lucie seznámila během focení kalendáře v Řecku a hned se do něj zamilovala. Za pár dní se člen rodiny, která podniká v cestovním ruchu, objevil v Čehách, aby ji doprovodil na křest zmiňovaného kalendáře. Nyní s Nikem očekávají narození potomka.

Turecko
Kateřina Sokolová (19)
- Miss už je několik měsíců zamilovaná do zámožného tureckého podnikatele Jeana (35). Sice se nad jejich vztahem přehnal rozchod, ale po pár dnech spolu opět randili, jako by se nic nestalo.

Albánie
Agáta Hanychová (23)
- Se švédským fotbalistou albánského původu Albanem Jusufi (27) se modelka paradoxně seznámila na pražském koupališti. Agáta ho okouzlila natolik, že v Čechách zůstal. Výhodu vztahu s cizincem vidí Agáta v tom, že si nemůžou nadávat.

Libanon
Lucie Salamé Koňaříková (31) - Už čtyři roky trvá manželství Lucie a vlivného producenta Fadyho, který má libanonské předky. Moderátorka kvůli němu i nějaký čas navštěvovala hodiny arabštiny. V únoru se jim narodila holčička, jméno Lili rodiče vybírali tak, aby se dobře vyslovovalo v českých i arabských zemích.

Itálie

Alena Šeredová (30) - Modelka už tři roky žije ve slunné Itálii s italskou fotbalovou jedničkou, brankářem Juventusu Turín Gianluigim Buffonem (30), nejdražším gólmanem na světě. Před rokem mu porodila syna Louise Thomase.

Dominika Mesarošová (22) - Slova modelky, že si chce dát na nějaký čas pokoj od chlapů, byla zapomenuta už za dva týdny! Momentálně je zamilovaná do italského podnikatele Antonia Tornaga (40). Nejvíc ji její milý okouzlil temperamentem a smyslem pro humor.

Irsko
Markéta Irglová (20) - S muzikantem Glenem Hansardem (38) se seznámila ve svých třinácti letech a dva roky už spolu koncertují po světě. Oba přenesli svůj skutečný vztah na plátno ve filmu Once. Za melodii k filmu dostali Oscara.