Phár trpělivosti u tvůrců seriálů přetekl. Společnost Sheenovi odpustila řadu prohřešků, včetně napadení třetí exmanželky Brooke Mueller. Americká hvězda to však tentokrát přehnala. Producenta Chucka Lorreho, který je v USA považován za zachránce klasického sitcomu, nazval v jednom rozhlasovém pořadu »malým červem«, kterému nepřeje »nic než bolest.«

Vzali mu děti, teď i práci

Herec se v posledních měsících potácel v drogách a alkoholu. Stanice CBS, u které vydělával skoro 31 milionů korun za jednu epizodu seriálu Dva a půl chlapa, ho dokonce přiměla ke krátké odvykací kůře po 36hodinovém bujarém večírku. Sheen momentálně žije se dvěma ženami najednou ve své vile v Malibu.

S pornohvězdou Bree Olson a zdravotní sestrou Nataliou Kenley zde vychovával dvojčata Boba a Maxe, která má s Brooke Mueller. Policie Sheenovi opatrovnictví zatrhla a děti nyní žijí u své matky. Budoucnost jednoho z nejúspěšnějších seriálů posledního desetiletí Dva a půl chlapa je tak po jeho odchodu velmi nejistá. Americká média začala spekulovat o jeho možném nástupci, mnozí si však myslí, že seriál bez Charlieho Sheena skončí.

Fotogalerie
7 fotografií

Charlieho tráva

Výdejny marihuany pro lékařské účely v Kalifornii začaly po hercových problémech s drogami prodávat konopí s hercovým jménem. Poptávka byla tak veliká, že z prodejních pultů droga okamžitě zmizela a pěstitelé konopí byli požádáni, aby na trh dodali více semen této rostliny. Sheen obvinění z užívání drog popírá a říká: „Jsem na droze, jmenuje se Charlie Sheen“.