Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Incident před domem režiséra Brabce

Autor: red - 
12. září 2008
17:26

AKTUALIZOVÁNO: Před domem režiséra Jaroslava Brabce v Praze na Vyšehradě došlo po půl třetí k incidentu mezi Olgou Menzelovou, režisérem Jaroslavem Brabcem a reportéry Blesku.

Olga Menzelová (30) se od Jiřího Menzela (70) stěhuje ke svému milenci Jaroslavu Brabcovi (54)!Olga Menzelová (30) se od Jiřího Menzela (70) stěhuje ke svému milenci Jaroslavu Brabcovi (54)! To Blesk zjistil včera, když narazil na auto zaparkované v pražské Vratislavově ulici. Patřilo Olze Menzelové a za jeho oknem byl papírek, který dokazoval, že Menzelová si mění trvalé bydliště na adresu, kde bydlí Brabec. Jak moc oběma milencům vadilo vyzrazení jejich tajemství, dokazuje fakt, že napadli na ulici reportéry Blesku.

Fotografové Blesku čekali ve svých vozech ve Vratislavově ulici, tedy na veřejně přístupném místě, ve snaze pořídit společnou fotografii známého páru. Krátce po půl třetí odpoledne přijela dvojice k domu pod Vyšehradem. Když spatřila na ulici fotoreportéry Blesku, Olga Menzelová se jim pokusila bezúspěšně otevřeným okénkem sebrat klíčky ze zapalování.

Posléze se přidal i Jaroslav Brabec, který našeho kameramana nejdřív začal škrtit a poté mu poškodil kameru. Vše provázel nevybíravými slovními útoky a posléze se svým vozem najel do redakčního automobilu.

K incidentu byla přivolána policejní hlídka a záchranka. Ta Olgu Menzelovou na místě vyšetřila, a aniž shledala jakékoli zranění, na její žádost ji odvezla do krčské nemocnice. Ostatní účastníci incidentu byli vyslechnuti na policejní stanici.

Redakce Blesku má zájem, aby byl incident co nejpodrobněji a bez průtahů vyšetřen. K tomu také poskytne veškerou fotodokumentaci, kterou má k dispozici.

Blesk vám přináší video jako důkaz celého incidentu!


Vyjádření deníku Blesk k incidentu s Olgou Menzelovou a Jaroslavem Brabcem

Fotoreportéři Blesku se v pátek dostali do konfliktu s manželkou režíséra Jiřího Menzela Olgou a jejím přítelem režisérem Jaroslavem Brabcem.

Incident se odehrál ve Vratislavově ulici na pražském Vyšehradě, jen pár metrů od domu, kde podle informací Blesku Menzelová s Brabcem momentálně žije.

Fotografové Blesku čekali ve svých vozech na ulici ve snaze pořídit společnou fotografii známého páru. Přiměla je k tomu skutečnost, že za sklem vozu Olgy Menzelové se objevil lísteček s textem, z něhož bylo patrné, že Menzelová se stěhuje právě do Vratislavovy ulice do Brabcova bytu.

Krátce po půl třetí odpoledne přijela dvojice k domu. Když je chtěli reportéři Blesku vyfotografovat ze svého vozu, Olga Menzelová se jim pokusila otevřeným okénkem sebrat klíčky ze zapalování. Posléze se přidal i Jaroslav Brabec, který našemu kameramanovi poškodil kameru.

K případu byla přivolaná policejní hlídka a záchranka. Účastníci incidentu podali vysvětlení na policejní stanici. Momentálně probíhá zjišťování výše škody, která vznikla na kameře reportéra deníku Blesk.

Rozlícený Brabec se dobývá do redakčního vozu Rozlícený Brabec se dobývá do redakčního vozu | Blesk

Chystáme pro vás další podrobnosti.