Bára Basiková (45) neuhlídala své spodní prádlo během dubnového koncertu. Ze superkrátkých minišatů vykoukly kalhoty v barvě bílé. Barevně se to tedy moc nepovedlo, ale jinak?

Autor: 

Tak tohle jako náhoda příliš nevypadá. Sexy modelka a playmate časopisu Playboy Lucie Kachtíková (30) nechala pod svou sukni fotografy nahlédnout, když vystupovala z vozu za několik milionů. A luxus skrývala také pod sukní. A nebo neskrývala?

Autor: 

Jana Švandová a její krajkovaná tanga. Ne každému padnou právě tak jako Janě. Odpovědět na otázku, co na těle nosí Halina Pawlowská, by asi zabralo hodně místa.

Autor: 

První vicemiss ČR 2006, modelka Kateřina Pospíšilová (23) ví, jak zaujmout. Tahle fotka snad ani bližšího komentáře nepotřebuje.

Autor: 

Miss ČR 2000 Michaela Salačová podle této fotky sází na černou. Blesk ji takto přistihl v roce 2003.

Autor: 

O jeden z nejžhavějších úlovků poslední doby se postarala česká kráska světového formátu Simona Krainová. Na after party po mezinárodním finále prestižní soutěže Elite Model Look se Simona bavila ve VIP zoně. Přesto i těm v 'podzámčí' celý večírek nechtěně zpestřila.

Autor: 

Zpěvačka Tereza Kerndlová na kalhotky jako zbraň vsadila. Při národním kole soutěže Eurosong jí pomohly dostat se do evropského kola. Ač opět ve stříbrné barvě, v Bělehradu se do finále neprobojovala.

Tereza Kerndlová
Autor: ShowPics

Ptáte se, jaké jsou nejslavnější kalhotky světa? Asi ty, co na sobě NEměla Sharon Stone ve filmu Základní instinkt. Tahle scéna je zkrátka no comment!

Kalhotky světových celebrit:

Pamela Anderson

Paris Hilton

 

Fotogalerie
1 fotografie