Leoš Mareš si ještě v pátek zajel na Jemniště zkontrolovat, zda-li je vše v pořádku. Víc čtěte zde.

Fotogalerie
8 fotografií

Marešova svatba online

15:00 - Nad hradem zakroužilo rogalo a zasypalo hosty a novomanžele lístky růží.

14:50 - Snoubenci si řekli ´ano´.

14:15 - Právě začal svatební obřad...

13:07 - Před uzavřením bran přišel mezi novináře Leoš Mareš. Slíbil jim, že po 15. hodině si budou moci nyní již manžele Marešovi vyfotit.

13:01 - Blesku se rovněž podařilo zjistit, že audiny, kterými svatební hosté přijeli, ´vyfoukl´ Mareš Karlovarskému festivalu, jehož je Audi hlavním sponzorem. Naopak festival přilákal dvojici Ondráček + Pokorný. Ti tedy budou na svatbě svého kamaráda chybět.

13:00 - Obřad podle informací Blesku proběhně ve 14:00, nevěstě se podařilo uniknout před fotografy, zřejmě byla na zámku již od rána, protože ji nikdo ve svatebním neviděl. Posledním hostem, který vstoupil do areálu byl fotograf Pýcha. V jednu odpoledne se uzavřely brány a nikdo nyní na zámek nemá povolen přístup.

12:51 - Průběžně přijíždějí další svatební hosté. Jsou mezi nimi i prezident rozhlasové stanice Frekvence 1 Michel Fleischmann s manželkou Kateřinou Lojdovou či muzikant Tomáš Vartecký.

12:45 - Svědky na svatbě budou Moničina sestra a David Holubek. Bezpečnost zajišťuje společnost V.I.P. Service, která se v Česku stará o největší světové celebrity.

12:40 - Reportérům Blesku se podařilo zjistit, že v černých limuzínách přijeli Marešovi hosté, v bílých pak dorazili příbuzní a známí nevěsty Moniky Poslušné. Další hosty přivezly dva autobusy.

12:30 - Po půl jedné vystoupil Leoš Mareš na červený koberec před zámkem. Představil přítomným novinářům a přihlížejícím rodiče - svou maminku a budoucího tchána s tchání.

12:15 - Na zámek Jemniště dorazila jako první z rodiny Marešova maminka. Mezi prvními hosty se pak objevili sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi.

12:09 - Na cestě směr Jemniště zachytil reportér Blesku kolonu asi dvanácti až dvaceti limuzín. Dvě desítky půl na půl bílých a černých aut zastavily na benzínové stanici u Benešova. V autech byli k vidění Libor Bouček či Patrik Hezucký. Nad hlavami svatebních hostů koordinoval situaci vrtulník.

11:15 - Ochranka neprodyšně uzavřela vstup na zámek. Celé okolí je střeženo. Na plotech jsou dokonce rozvěšeny bambusové rohože, aby nebylo do areálu vidět.

Souhrnný článek o Marešově svatbě najdete zde.