Populární herečka v tom ale rozhodně není sama. V zahraničí už byla načapána řada celebrit, které ukázaly světu i to, co mělo zůstat skryto...


Jiřina Bohdalová (77) - Věšela plavky

Kde byla přistižena?

Na turecké riviéře, konkrétně v letovisku Belek. Producírovala se zcela nahá na balkoně hotelového pokoje, když si věšela plavky.

Co následovalo?

Po uveřejnění fotografií, které deníku Aha! údajně poskytl zdarma náhodný turista, se herečka zhroutila. "Ten záchvat se nedal zastavit, mámě stoupal tlak, bolelo ji u srdce. Museli jsme zavolat záchranku," potvrdila dcera Simona Stašová. Jiřina proto byla sanitkou odvezena s diagnózou psychóza s příznaky infarktu do pražského Krizového psychiatrického centra RIAPS.

Fotogalerie
8 fotografií

Jak to dopadlo?

Bohdalová je na prášcích, ale za zveřejnění fotek se soudit pravděpodobně nehodlá. "Soudit se v žádném případě nebudu," řekla krátce poté.

Deníku Blesk ale o pár dní později přiznala, že se kauzou zabývají její právníci. Navíc vedení hotelu začalo zjišťovat, odkud přesně byly záběry pořízeny. Podezření padá na Zuzanu Belohorcovou, jejíž výhled z pokoje se nápadně podobá úhlu záběru fotografa...


Angelina Jolie (33) - Při převlékání

Kde byla přistižena?

Nechala se nachytat letos na balkonu své francouzské vily v Cannes. Právě tam bydlela při své návštěvě Mezinárodního filmového festivalu i s Bradem Pittem a čtyřmi dětmi. V momentě, kdy si převlékala své bílé tričko cvakl fotoaparát.

Co následovalo?

"Nahá Angelina!" hlásaly druhý den bulvární noviny po celém světě. Sexsymbol, o který by se muži dokázali porvat do krve, se najednou ukázal nahoře bez. Fantazie pro všechny! Ona se k tomu nevyjadřovala.

Jak to dopadlo?

Některá zahraniční média dokonce spekulovala, zda Angelina neukázala své vnady záměrně. Lze si představit snad lepší promo pro animovaný snímek Kung-Fu Panda, který Angelina přijela do Cannes představit, a kde sama propůjčila jedné z postav hlas?


Carla Bruni (40) - Na kanapi

Kde byla přistižena?

Manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho nafotila nahé fotky k rozhovoru pro módní časopis Vogue. Pařížský deník 20 minutes a týdeník Closer ale její fotky otiskly bez povolení.

Co následovalo?

Když to Carla se Nicem doma uviděli, volali hned svým právníkům, kteří se museli otištěnými fotkami zabývat. A vše šlo ihned k soudu.

Jak to dopadlo?

A ten rozhodl jasně, Carla vyhrála. Deník tak musí agentovi a autorovi fotek zaplatit v přepočtu milion a čtvrt korun a týdeník dokonce 1,7 milionu!


Paris Hilton (27) - Koupačka v Miami

Kde byla přistižena?

Kolikrát téhle exhibicionistce vykouklo ňadro či kolikrát roztáhla na fotografy nohy při vystupování z auta bychom se asi nedopočítali. Předvádění se na veřejnosti je totiž její zálibou. Loni se třeba ukázala všem na pláži při své dovolené v Miami. Hopsla do vody, vynořila se a neposlušný pravý košíček horního dílu plavek spadl...

Co následovalo?

Zprvu přinášely bulvární deníky vykouklá ňadra a roztažené nohy Paris na titulních stránkách. Byla to senzace! Když ale Hilton ukázala svůj klín a prso v průběhu dvou let poosmé, přesunuly se její fotky doprostřed novin.

Jak to dopadlo?

Producírovat se na veřejnosti bez podprsenky či kalhotek je na jejím denním pořádku. Snaží se, aby se objevovala na stránkách časopisů a novin, a udělá pro to cokoliv. Soudit se tak s vydavateli bulváru určitě nebude. Možná jen proto, že noviny otiskly její hambatou fotku příliš malou...


Zuzana Belohorcová (32) - Opalovačka na pláži

Kde byla přistižena?

Nahoře bez byla slovenská kráska přichycena již několikrát – opaluje se totiž ráda bez horního dílu plavek. Svými vnady se tak pochlubila třeba loni na dovolené s přítelem Vlastou Hájkem v Turecku.

Co následovalo?

"Nemám ráda, když mám tělo jako zebra, a tak se opaluji bez horního dílu," svěřila se. Za své fotky, které obletěly nejen Slovensko, ale i Česko, se tak rozhodně nestydí. Koneckonců, ona opravdu nemá za co...

Jak to dopadlo?

Všechny zajímalo, jestli při další dovolené se Belohorcová opět odváže a shodí podprsenku nebo zda se bude držet zpátky. Shodila, nedržela. „Mám to tak prostě ráda,“ smála se výmluvně Zuzana.


Lindsay Lohan (21) - Na jachtě u kasína

Kde byla přistižena?

Když si před dvěma lety užívala víkend v Benátkách. Zatímco se přes den flákala a opalovala se, navečer vyrazila na jachtě za akcí do kasina. A to se jí vymstilo. Při vystupování si vítr pohrál s jejími zelenými šatičky a ukázal všem, co pod nimi skrývá.

Co následovalo?

Lindsay, kterou měli do jejího teenagerského věku všichni za slušňačku, se náhle rozjela. Byla obviňována z braní drog, pravidelně se v noci opíjela, chodila na večírky a v neposlední řadě začala ukazovat se svými kamarádkami – Paris a Britney – své tělesné taje.

Jak to dopadlo?

Své fotky nikdy nekomentovala. Od té doby ale začala pořádně řádit – na veřejnosti se objevovala opilá a tropila jeden skandál za druhým.


BONUS: Vilém Čok (46) - V Americe na balkoně

Kde byl přistižen?

Byl vyfocen v americkém Wisconsinu. Fotograf ho načapal na balkoně, jak pochoduje nahý pouze v tričku a bez trenek. Když Vilda fotografa spatřil, ještě mu rád zapózoval.

Co následovalo?

Celou situaci přešel Čok v poklidu a s žertem. Při samotném focení ještě povyhrnul své tričko výš. To aby čtenáři měli lepší výhled na jeho intimní partie.

Soudil se?

Nebylo proč. Vilém se nebránil ani samotnému focení ani následnému zveřejnění fotek. Navíc si udělal výjimečné promo – tehdy ještě originální.


Přistiženi, ale skryti...

Některé známé osobnosti ale mají štěstí. Byť je fotografové načapali ve chvílích, kdy toho na sobě mnoho neměli, jejich fotografie zůstaly veřejnosti skryty.

Své o tom ví třeba bývalý francouzský prezident Jacques Chirac, kterého v roce 2001 nachytali na dovolené na Azurovém pobřeží zcela nahého. Zprvu se fotografové dohodli, že fotky nezveřejní, pár dní poté ale někdo nabídl fotografii nahého prezidenta s dalekohledem v ruce týdeníku Paris Match. Ten nabídku odmítl, protože fotografie prý byla "ponižující a dehonestující".