Nutno říci, že večer byl mimořádný. Choreografií, doprovodnou projekcí na obrazovce počínaje, euforickou náladu v sále umocňujícím vystoupením skvělých muzikantů Ondřeje Brzobohatého, Matěje Rupperta, finále moderujícího Jakuba Prachaře, jež se stali nedílnou součástí mola, konče. Účast prestižních hostů byla značná a kredit jen potvrzovala. Finalisté, kteří se předvedli v několika přehlídkových blocích, zhusta měli, především pak dívky, věk teenagerů.

Ten a zejména ta (holky v branži modelingu mnohem více vydělávají), co v soutěži Elite Model Look uspěje, se dostane na tituly prestižních módních magazínů, chodí přehlídky slovutných značek, skýtá se jí šance stát se múzou návrháře z Olympu módy a s dovršením plnoletosti má luxusní apartmán na Manhattanu v New Yorku... Těžko říci, zda si to soutěžící, již se dostali až na Hrad, ve svých letech uvědomují, ale napětí, nervózní očekávání a nejistota byly z mola znát.

Tolik o večeru. Nyní o outfitech známých tváří v publiku.

Ivana Chýlková
Autor: Herminapress.cz
 

Ivana Chýlková

Dress code charismatická herečka dodržela. Bohužel jemně pableskující model zakončený vysokým lemem rajčího peří na ní působí beztvarým dojmem. Jako by byl o pár čísel větší. Transparentní sedlo na tělo nepřilne. Doplňky jsou s citem zvolené.

Známka: 2-

Monika Babišová
Autor: Herminapress.cz
 

Monika Babišová

Žena premiéra ČR mezi manželkami našich jiných vládních činitelů na poli prezentace, k níž oděv a jeho styling náleží, bezmezně ční. Její róba s navrstvenými slupkami tylu a nečekanými, materiálu teoreticky odporujícími ramínky, kterou si těsně před akcí u Alizé Fashion House pořídila, je od zn. Brunello Cucinelli. Oslovuje purismem, zelený signál psaníčka sklízí body, ale příliš hluboký výstřih je rozhodně k diskuzi.

Známka: 2

Tamara Kotvalová
Autor: Herminapress.cz
 

Tamara Kotvalová

Ceněná, v mnoha zahraničních obchodních komorách figurující podnikatelka si s módou rozumí. Nechybila ani při výběru důmyslně aranžované toalety z hedvábného saténu od mistrně elegantní značky Valentino z Alizé Fashion House.

Známka: 1

Finále soutěže Elite Model Look 2018 - Eva Perkausová.
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek
 

Eva Perkausová

Moderátorka hlavního večerního zpravodajství na TV Prima sáhla po róbě v agresivním odstínu kobaltu. Rozparek umožňující odhalit nohu nudí, ale naskládaný živůtek oslovuje.

Známka: 2

Pavlína Němcová
Autor: Herminapress.cz
 

Pavlína Němcová

Svého času topmodelka usídlená v Paříži překvapila do loken zvlněnými vlasy, které jistě měly umocnit romantiku cudné, stojákem u krku uzavřené róby s dlouhými rukávy. Do těchto sytě jahodových šatů s kontrastními puntíky oděl Pavlínu kreativní ředitel Alizé Filip Vaněk, který čistotu stylu zachoval.

Známka: 1

Jana Bobošíková
Autor: Herminapress.cz
 

Jana Bobošíková

Jedním z mnoha členů poroty byla i s politikou koketující, na prezidentku svého času bizarně kandidující dáma, která outfit dala na výbornou. Pel jisté nenucenosti dress code Black Tie neodporuje, střih šatů je na jedničku, třpytivé sandálky díky absenci šperků obstojí. K možné polemice je pouze atak pink růžové.

Známka: 1

Agáta Prachařová
Autor: Herminapress.cz
 

Agáta Prachařová

Její muž akci moderoval a mimochodem ten den slavil třiatřicáté narozeniny. On na jevišti v podobě mola uspěl, ona outfitem propadla. Průsvitný, nebe z hvězdami evokující model z dílny Michala Marka působí v tomto stylingu jak pableskující pytel a rozhodně mu chybí podšití. Světlé tvrdě prosvítající prádlo je stylistický trapas a stejně tak kožená bunda popírajíc vkus i dress code večera.

Známka: 5

Fotogalerie
50 fotografií