Honzo byla jsem na Landovi v Brne a energie z nej jen zarila. Spoluprace s nim musi byt uzasna. Taky to nemyslim zle, takze hodne stesti a nekdy na pokeci s Landou :)  (Kristina) 
Budu se těšit :-)
Díky moc za příjemné prožití několika nedělních večerů - byli jste úžasní a oběma vítězství moc přejeme, zasloužíte si to! Tak ať se vám v létě s panem Ďurovčíkem pěkně pracuje a ať se máme na podzim do divadla na co těšit :) Gratulujeme!!! (Markéta) 
Díky
Dobrý den... Moc gratuluji !!! Jaká byla výhra ?? Co jste dostali ?? Dík :) (Níča) 
Lidé prý občas tvrdí, že jsme za to byli skvěle zaplaceni. Dělali jsme to celé zdarma a ze své vůle, abych to uvedl na pravou míru. A vítězstvím byla pouze ta role, o kterou šlo (a internet na rok zdarma :-)
Ahoj Honzo, kolik jsi zhubl během soutěže kg? Sluší ti to :). Jinak oběma moc gratuluji, zasloužili jste si to. Lenka (Vaše jméno) 
Děkujeme. Zhubnul jsem 7 kg
Ahoj. Bude se mi po vás vážně stýskat. :-) Držím palce a jsem zvědavá na představení. :-) (Jana) 
My jsme také zvědaví, jak to dopadne. Přijďte se podívat
Honzo, musím říct, že v Superstar jsem vás " nemusela", ale tentokrát jste byl můj favorit a " obětovala" jsem i několik SMS...je vidět, jak jste pokročil a moc Vám gratuluju. Martino, Vy jste byla má favoritka od začátku, jste moc sympatická a jsem ráda, že to vyšlo. Moc gratuluju:) Oběma přeji mnoho úspěchů (Jája) 
Moc oba děkujeme
martino, fandil jsem Ti proto, že jsi byla neskutečný atyp. Teda nejvíce jsem držel palce naší Elišce z muzikálu, ale tys byla po jejím odstřelu má druhá nejoblíbenější. Myslíš, že se z Tebe Ďurkovič nezblázní?:)))))) (Standa Ferko) 
Eliška byla má veliká favoritka a mrzí mě, že jsem se s ní nesetkala ve finále. Byla by to pro mě rovnocenná soupeřka. A co se týká pana Ďurovčíka, snad si nezadělá na vřed
Honzo vaš bejvala přítelkyně Míša nosková chystá svatbu a narození miminka nepřemýšlel jste o tom že by jste také už založil rodinu (Veronika K..) 
Až přijde ta pravá, moc se na to těším
Martina,sledovali sme Vas v ITA kde zijeme kazdy tyden - byla jste od zacatku nasi favoritkou,prejeme Vam jen to nejhezci z nejhezciho a nejlepsi z nejlepsiho - v zivote, praci a vubec.....preji Vam krasne dni a chut do narocne prace.Ellen (Ellen) 
děkuji...
Měla bych jen takový malý dotaz co by vás potěšilo za dárek? (Lucina) 
M: Nejvíc mě potěší ručně vyrobené originální dárky a někdy třeba jen vlídný úsměv H: To jsem zkoušel a nezabralo to :- ) Myslím ten úsměv :-) Mě třeba Maruščina maminka věnovala k finále láhev domácí slivovice s ručně malovaným dekorem. Když si někdo s tím dá takovou práci, moc to oceňuji. Je to hezké
Honzo, zajímá Tě duševno a alternativní přístup k životu? (Kateřina) 
Poslední tak rok a půl se k tomu dostávám. Rád si o takových věcech přečtu. Připadají mi, jako obecně platné rady do života M: Po nocích vyvolává duchy... H: Drž jazyk za zuby :-)
Jaké je Tvé oblíbené jídlo, Jane :-) ? (coco) 
M: Ovarové koleno se sedmi...to by mě zabilo :-) H: to je výborný:-))) M: mám ráda italskou kuchyni a ryby. A co ty,Honzo? H: Já mam italskou kuchyni taky rád, a poslední dobou čím dál víc trpím na lehká jídla... M: Co ta grilovaná žebírka???? H: ale notak ! Občas si rád zahřešim, ale neříkejte to Ďurovčíkovi :-)
honzo, odpovíš mi jak je to s tebou a s marrí blahynkovou? vazne chodite spolu? a co na to jeji byvaly pritel? nerozesla se s nim jen kvuli tobe? (Vaše jméno) 
Kvůli mě se s ním nerozešla. To vážně ne. Jejich rozchod už je starší záležitost. S Maruškou se zatím poznáváme, uvidíme, kam to dojde
Ahoj Honzo. Už jednou jsem Ti na Tvé internetové stránky psala můj obdiv. Dovol, abych Ti pogratulovala a zároveň se Tě zeptala, jestli přes léto neplánuješ nějáká vystoupení v rámci festivalů. Držím pěsti. (Lucka) 
Děkuji moc. Vystoupení neplánuji. Nemám svůj původní repertoár, jsem jen muzikálový interpret. A zpívat na festivalech muzikál mi nepřijde vhodné. Ale plánuji na 13. června koncert v Praze, tak jste všichni zváni
Takze tady slo vlastne jen o to vse zviditelnit. Me osobne se moc libite a drzim vam palce. A Dan je moje slabina, uz dlouho stojim o to si s nim nekde popovidat. Preji vam hodne uspechu oboum :) A nekdy v divadle! (Vaše jméno) 
Dana moc respektuji. Nemyslel jsem to zle, byl to vtip. Setkal jsem se s ním při práci na muzikálu Touha a byl moc příjemný. Překvapilo mě, kolik pozitivní energie kolem sebe chrlil
Martino, myslíš si, že se můžeš od Honzy něčemu přiučit?Díky za odpověď. (Kateřina) 
Vzhledem k tomu, že je Honza profík, tak budu moc ráda, když mi bude pomáhat
Honzo, líbí se ti Martina jako žena? (Eva) 
Musím odpovídat? :-) je to krásná holka
Oběma moc gratuluji. Byli jste nejlepší. Budete hrát vždy jen spolu nebo se počítá s různými alternacemi? Nějak si nedovedu představit třeba Martinu s Noidem a malinkatou Šoralovou s Honzou. Přeji hodně štěstí a dalších úspěchů. (Majka) 
H: S Lucií hraju Johanku z Arku a jde to dohromady docela fajn :-) M: Já si s Noidem ráda zahraji. H: Určitě se budou alternace střídat, ale na Martinu se moc těším. V soutěži jsme se potkali několikrát na jevišti a myslím, že to bylo fajn
Janku, půjdeš se mnou na večeři ? (coco) 
Uvidíme :-) Třeba bude ještě příležitost to probrat :-)
Ahoj, jaká je vaše nejoblíbenější kniha a jaký film? Díky za odpovědi. Jste fajn. (Ája) 
M: Mám spoustu oblíbených knih a filmů. Např. Formanova Amadea nebo Přelet nad kukaččím hnízdem. A třeba francouzské filmy H: Z knih např. : Čtyři dohody, Den pro Šakala... z filmů je toho hodně. třeba : Věčný svit neposkvrněné mysli. Ten miluju.. Nebo Bratříčku, kde jsi?
Honzo, budete i nadale zpivat v muzikalu Deti Raje? (Blanka) 
Zatím to nepůjde. Kontakt s tímto muzikálem jsem nepřerušil a třeba se tam jednou vrátím. Svou roli jsem měl rád.
Ahoj, jaké umíte nebo studujete cizí jazyky? Děkuji (Ája) 
M: Aj, Nj a trochu italsky. H: bojuju s angličtinou
moc gratuluji k vítězství :) chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nenabídli něco taky elišce, přijde mi že takový talent snad nenechají jen tak? děkuji a přeji hezký den ;) (Teryz) 
Doufám, že Eliščin čas přijde, take v ní vidím velký talent
Martinko, líbí se Vám Honza jako chlap? (Martin) 
Musím na to odpovídat???
Honzo me osobne prijde nefer tva ucast v soutezi. Beru te uz jako profesionala, pac uz vystupujes v muzikalech. To je stejne jako by se tam hlesil treba Dan Landa....... (Kristina) 
Nemyslím si, že je to stejné jako kdyby se tam hlásil Dan. Jsme každý úplně jiný :-) Soutěž byla od začátku otevřena každému. I profesionálům. A řada profesionálů v ní byla a neuspěla. Neberte to zle. Každý měl právo se tam přihlásit, jako na každý jiný konkurz
Gratuluji a určitě se přijdu na Vás do divadla podívat :) (Monča) 
Už se na Vás těšíme :-) Určitě přijďte
Myslíte si, že vám letos zbyde nějaký čas na prázdniny? (Leňa) 
M: honzo, co myslíš? H: Já nevím, asi ne, co myslíš?:-) M: Tak asi ne :-) Vážně: Čeká nás hodně práce, těžko říct
nelíbíš se mi  (andrea) 
H: Nic si z toho nedělej, já si z toho taky nic nedělám M: Souhlas
mislíš že na to máš (miki) 
Teď už nám nic jiného nezbývá
Honzo, co Ti říká -ženy,víno,zpěv- ? Jinak oběma gratulace velká, zasloužili jste si to! (Davy) 
Rád užívám života, když je na to zrovna prostor :-)
Ahoj Honzo, máš sourozence? (Dana) 
Mám jednu sestru. O tři roky starší
Zdravím vás z Vršovic. Honziku, slib mi, ze az bude oslava u Tebe doma, tak me urcite pozves..porad Ti to musim pripominat..nebo se bojis o svoje kyětiny...? :-) Protože minule to bylo éňo ňůňo a a mě se to teda moc líbilo.. Coz se asi neda rict o tve kytce :-) No kazdopadne Ti gratuluju, jsi pasak (pašák) :-) a Martině taky. Hodně štěstí a sil při zkoušení, bude to jistě náročné. Zlomte vaz (Raimond II) 
Čert Tě vem:-) Těšim se, že to někdy zopakujem. Kytku budu teď stěhovat k mamce, je v bezpečí :-)
Gratulace :-))) Máte svého oblíbeného muzikálového herce/herečku ?  (Roman) 
M: Mám ráda Barbru Streisand
Zdravím, měli jste tušení, že vyhrajete? Když jste tam stáli a čekali jste na výsledek? Nebo jste si řekli, že vy to určitě nebudete, že to bude ten druhý? Děkuji za odpověď :) Pěkný den :) a GRATULUJI :) (Monča) 
Děkujeme za gratulaci. Stálo nás to hodně úsilí a myslím si, že každý do poslední chvíle trochu doufal, že by mohl vyhrát.
Kam jezdíte nejraději na dovolenou? (janek) 
H: Moc se mi líbilo na Krétě, ale miluju i Vltavu, Šumavu... M: Ráda bych procestovala hodně zemí a poznávala různé kultury. Ale na to si nejprve potřebuji pořádně našetřit:-)
Martino, občas mě dostávaly Vaše glosy... viz nemám jiskru v oku, ale slzí mi oči a jsem ráda, že to tak vypadá... dost jsem se pobavila, ale jinak klobouk dolů před Vámi všemi (i vypadnutými)... (Vaše jméno) 
Jsem ráda, že jsem Vás pobavila. Občas bych měla držet jazyk pevně za zuby
Moc gratuluju! Chystáte vedle zkoušení na Robina přece jen nějakou dovolenou? Oddech? (Ladka) 
M: Na to asi nebude moc času.Bohužel. H: Mám trochu plány na Chorvatsko, ale uvidím, zda to vyjde
ahoj jak vam je kdyz ste vyhrali jste stastni nebo vam to je trochu lito (veronika) 
Jsme spokojení....
Odmaturovala Míša? nevíte? Jinak Vám moc gratuluji, byli jste opravdu nejlepší, nejsympatičtější...Martino, hrozně se mě a nejen mně na vás líbí to,. že nejste tak divně střelená jako ostatní holky, někdy se chovaly už vážně trapně...vy jste byla opravdu nejvíc sympatická...máte svůj styl, jste krásná, INTELIGENTNÍ..a honza to samé... (Sára) 
Jak dopadla Míše maturita bohužel ještě nevíme. Za pochvalu děkujeme
Předem velká gratulace.Prošel jsem s Váma od Kalichu,přes všechny vikendy na Barrandově až do finále jako člen štábu,a byla to velmi přijemná spolupráce na kterou se nezapomíáa.Martina pro mě byla favoritkou od chvíle kdy v Kalichu otevřně porotě řekla co si myslí, a nadchlo mě jak týden od týdne se neuvěřitelně zlepšovala.Co se týče Honzy,perfektní ve všech směrech,jen mě trošku mrzelo že vyhral v podstatě profesional:-) Jinak Vám strašně fandím a přijdu se na Vás podívat. (Martin) 
Děkujeme za gratulaci...
Ahoj Honzo =) gratuluji k vítězství ! Chtěla bych se zeptat, jak vycházíš se svou bývalou přítelkyní Míšou Noskovou:) hezký den  (Evča) 
Jsme v občasném kontaktu. Svatbu ji přeju a myslím si, že spolu vycházíme slušně:-)
Martino blahopřeji k dobrému vkusu! Laďka Kozderková a Eva Olmerová, k tomu není co dodat! :-) Máte ráda píseň My Funny Valentine? (Petr) 
to je moje srdeční záležitost. Báječná píseň.
Ahoj Honzo :) jsi sympatak, mas nejakou přítelkyni ? Kolik si měl vážných vztahů ? (Pepa) 
Přítelkyni mám, ale nechci o tom psát. Vážné vztahy mám za sebou tři
Honzo, Martino, jste skvělí ... rozumíte si i v soukromí, když vám to na podiu tak sluší ? (Radmila) 
Postupně se poznáváme. Zatím jsme ve fázi "Musím se s Honzou sžít" - tzn. Fáze "s Honzou si rozumím" teprve přijde
Zdravím krále a královnu Sherwoodu a chci se zeptat - kdo vás učí / učil zpívat? Jinak přeji příjemné pracovní prázdniny. PS Honzo, když Martina tvrdí, že se s písní Až se zblázním musí sžít, tak to znamená, že stav "Ta píseň se mi líbí" teprve přijde! (Martino, musíte si ho vychovat...) (Radka) 
H: Učí me soukromě profesorka Vavrečková a vychovat se Martinou nedáááám :-) M: Studuji u prof. Nadi Wepperové. A soukromě navštěvuji prof. Hanu Peckovou.
A máte jako ze sebe dobrej pocit jo, myslíte si, ze jste tak dobri. Neberte to nejak zle ,ale je to dotaz na to jestli si myslite, ze zvladnete ten natlak medii a taky jestli to zvladne vase rodina. (zvidalka) 
Spolu zvládneme všechno...natolik jsme dobří :-))))
Martino vy jste s Prahy nebo si budete muset pořídit byt kvuli soutěži v Praze (Pavča) 
Jsem z Prahy:-)
Ahoj Martino :) co studuješ a čím by si v životě chtěla být ? jo a máš nějakého přítele ? (Petra) 
Studuji zpěv na konzervatoři. A pokud by mi to vyšlo, ráda bych se věnovala profesionálně muzice. Přítele nemám
Ahoj martino, chtěla bych se zeptat jakou školu studuješ a kde.  (Lucka) 
V současnoti studuji na Pražské konzervatoři. Ale ráda bych v budoucnu studovala na nějaké zahraniční umělecké škole
Honzo jaké je Tvé oblíbené pití? (Anna) 
Voda a víno :-)
ahoj martino a honzo! gratuluji k výtězství a přeju hodně úspěchů. chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak včera dopadla míša u maturity.  (Hanka) 
Je to ostuda, ale nevíme. Snad se brzo ozve
A Honzo, v jakém znamení jsi Ty? (Justýna) 
Taky Panna :-)
Ahoj Martino :) hrala bys v muzikálu třeba i prostitutku? Nebo jso nejake role, ktere bys fakt v muzikalu nehrala ? (lola) 
Důkladně bych zvážila, jakou roli vezmu a jakou ne. Záleží to na tom, co konkrétně by ta role měla ve scénáři
Ahoj, velice Vám gratuluji a tady je má otázka: Nebojíte se velkého mediálního tlaku a ztráty soukromí? (Lucka Š.) 
Nebojíme se ničeho:-)
Spíte nazí? (nightwork) 
M: Pyžamo je můj nejlepší přítel. H: ? To je divná otázka. Jak kdy. :-) Někdy
Gratuluju, vám oběma jsem moc fandila, byli jste opravdu nejlepší. Hrozně se k sobě hodíte...líbí se mi to, že Martina není taková "koza" jako ostatní soutěžící, působí to na mně i na mé okolíí mnohem příjemněji, a Honza hrozný sympaták. Užijte si vítězství..:))  (Vaše jméno) 
Děkujeme
Přemýšlely jste vubec na začátku soutěže že možná vyhrajete nebo jste v to vůbec nedoufali (pája) 
M: Šla jsem do toho "po hlavě" - Buď to vyjde nebo ne :-) H: Napadlo mě to, jinak bych se nehlásil :-))))
Ahoj :) ted uz to muzete rict.. Kdo ze soutezicich vam byl nejmene sympatický nebo jste si moc nerozumněli ? díky za upřímnost  (karel) 
Nezlobte se
Ahoj Honzo, četla jsem že bydlíš v praze vršovicích. kde přesně? já jsem také odtamtuď :-) (Lucka) 
Bydlím u koh-i-nooru, ale blíž bych to nespecifikoval :-)
Ahoj, v čem jste už hráli nebo hrajete? (igy) 
M: Ještě jsem nikde nehrála, toto bude moje první zkušenost s divadle. H: Hrál jsem toho už dost. Např. Touha, Kladivo na čarodějnice, Johanka, Jack Rozparovač, Spamalot atd :-)
Honzo, už jsi si poslechl Manic Street Preachers? ;-) (???) 
Poslouchám toho hodně, ale tohle se ke mě ještě nedostalo
jak jste oslavovaly vaše vítězství v soutěži . jste v kontaktu s ostatními soutěžícimi (pavla) 
Vítězství jsme řádně oslavili a v kontaktu jsme a doufáme, že nadále budeme...
HONZOVI Gratuluji k duetu s Petrou Janů. Je mojí zpěvačkou již od roku 1978, nedám na ní dopustit. (Petr) 
Je úžasná...skvěle se mi s ní pracovalo
Ahoj honzo a Martino chtěla bych vám nejdříve pogratulovat k vítězství ale také se zeptat zda jsete rádi že jse spolu ve dvojci a zda už nacvičujete připravovaný muzikál nebo máte ještě volno .děkuji za odpovět (Pavlína) 
Začneme zkoušet od poloviny července, zatím si užíváme volna
Martino, otázku nemám, jen přeji hodně štěstí. S Honzou jste byli mými favority. Šikovná holka !!! (Ivy) 
Děkuji moc...
Honzo, ještě jednou velká gratulace :-) Jak jsi to oslavil? A propos, jaké víno máš raději- bílé nebo červené? (Justýna) 
Jak kdy. Většinou si pochutnám na bílém :-)
Dobrý den, velice gratuluji k Vašemu vítězství, myslím, že bylo zasloužené. Chtěla bych se zeptat, jestli se Martině ta píseň, jak se ptala paní Osvaldová, líbila či ne, z toho co říkala na jevišti to nebylo zcela patrné, dále bych se chtěla zeptat jestli nebyly náhodou nabídnuty role i Davidovi a Míše a jak dopadla Míša u zkoušek... Díky moc a zdravím z Krkonoš (Ajika) 
M:Neřekla jsem, že se mi duet nelíbí...musím se s písní ještě sžít. H:Takže se jí nelíbí :)... Míše byla nabídnuta role komorné a David má ještě jednání o případné roli před sebou.
Ahoj Janku, když jsem tě viděla v ukázce na Robina Hooda na Primě, zažila jsem dežaví, že už jsem tě jednou na tom pódiu viděla...věděla jsem že to vyhraješ...měla jsem si bývala vsadit a byla bych teď v balíku :-D. Přeju tobě i tvé kolegyni hodně štěstí, ať se vám vydaří vše co si naplánujete a doufám, že se z vás nestanou tzv. "bulvární celebrity"....to by byl hodně velký pokles. Mějte se a smějte se :-D Miro (Miro) 
Děkujeme. Snad Vás nezklameme
zpravy mluvi o tom ze jste byl na hodne tv castingu,nikde jste neuspel,nevideli ve vas zadny talent,jak je mozne ze v robinovi hoodovi jste uspel,neni to tim ze jste to zkousel a zkousel a nakonec jste mel spise stesti ? (robo) 
Jsou to fámy..byl jsem jednou jedinkrát náhodou v ČHS, kde jsem skončil v 15 a to nepovažuji za neúspěch
Nevím nic o Martině. Jestli studuje nebo už někde pracuje? Oběma blahopřeji k vítězství! Martino, kromě Robina Hooda, je ještě nějaký muzikál v Praze, ve kterém byste chtěla učinkovat? Který je vám blízký nebo který se vám mimořádně líbí? (Ája) 
Dobrý den, ještě studuji. Co se muzikálu týče, bude to má premiéra...:)
Ráda bych se zeptala Martiny, v jakém znamení se narodila. Děkuji za odpověď a přeji hodně štěstí a úspěchů. (Terka) 
Jsem ve znamení panny.
Dobrý den , Martino . K vítězství blahopřeji . Byl jsem se na vás podívat i naživo , jestli jste opravdu tak upřímná .Nesklamala jste mě Přeji vám , mezi těmi mladými !uměleckými" pokrytci rozvahu . Pravdu přijme jen ten , kdo ji chce slyšet nebo ji ustojí .V tomto prostředí jste zářící klenot . Hodně štěstí a pěkné role. (Kazan) 
Děkuji moc.
Hezký den přeji Martině a Honzovi a Honzy bych se chtěla zeptat, jak se přemisťuješ na svá vystoupení. Autem? A když ano, tak jakou značku vlastníš? Díky. (Kateřina) 
Ano jezdím autem značky Nissan :)
Ahoj Honzo, v první řadě gratuluji a přeji Ti vše nejlepší do Tvé již nyní úspěšné kariéry i spokojenost v soukromém životě. Ať se daří ! :-) Na co bych se Tě tak zeptala ??? hmmm, Jaké máš číslo bot? A máš nějaký oblíbený parfém, který používáš? Díky předem za odpověď :-) (Ivy) 
vel.bot 11,5 parfém...japonský, ale neznám název
chci se vas zeptat co citite po skonceny souteze  (david) 
Cítíme velkou úlevu...ale čeká nás ještě spousta príce.
Ahoj Honzo, myslíš, že vítězství v téhle soutěži nějak změní tvůj život? Kromě toho, že budeš hrát Robina Hooda. Díky. (Leňa) 
Nemyslím si...budu dál dělat rád svoji práci.
Ahoj Honzo a Martino, chci vám oběma moc pogratulovat, byli jste nejlepší:-)Už se na vás těším v muzikálu.Mějte se krásně.Petra (Petra) 
Děkujeme. Budeme rádi, když se na nás přijdete podívat :)
Dobrý den Honzo, Jak se vám zpívalo s Petrou Janů??? (Tereza) 
Fantasticky. Petra je velmi příjemná a když to dobře dopadne, tak si s ní na podzim ještě zazpívám.
Ahoj, je někdo z minulosti, koho toužíte poznat a nemůžete, protože není mezi námi? Zlomte vaz. Děkuju (nikdo) 
H: Rád bych se osobně setkal s Waldemarem Matuškou. M: Mně schází Laďka Kozderková a Eva Olmerová
Pro Martinu: Umíte plavat? Jak moc dobře? Kolik uděláte bazénů? Jakým stylem nečastěji plavete? (Michal) 
Ano plavat umím, ale ne moc dobře...
Nemrzelo vás, že jste se nemohli dívat na finále MS v hokeji? :)  (Hanka) 
M:Přiznám se, že hokej moc nesleduji..., ale vítězství českého týmu je neopomenutelné a můžeme být na "kluky" právem hrdí :))) ukázali jsme světu, že jsme v něčem výjimeční. H: Během přestávek jsme měli možnost přenos sledovat :)