Pozorným divákům ale neušlo, že Světlana v posledních dvou týdnech maskovala jizvu na krku různými šátky a nápadnými rozměrnými šperky.

Problémy se štítnou žlázou se u Zárubové objevily už loni na podzim. Průvodními jevy nemoci jsou nervozita, bezdůvodná podrážděnost a vyčerpanost. Někdy se objevuje i nespavost. Doktoři půvabné moderátorce předepsali léky, ale její zdravotní stav se nezlepšil.

Fotogalerie
2 fotografie

„Světlana se na konci roku dozvěděla, že bude muset pod kudlu,“ svěřil Blesku člověk z televize Prima, kde Zárubová moderuje Zprávy. „Podle všeho chtěla se svým přítelem Petrem dítě a nedařilo se jí otěhotnět. Šla do nemocnice, a tak se přišlo na to, že je nemocná se štítnou žlázou,“ prozradil zdroj.

Podobnou situací si prošla i Lucie Bílá (44), která s nemocí štítné žlázy bojuje už roky. Zpěvačka se z obavy o hlasivky ale zákroku nepodrobila. Po operaci je na krku drobná jizva. Maskéři a kostyméři z Primy se ji snažili u Světlany zakrýt podivnými šátečky, které ale s oblečením moc neladily. Naopak byly nápadné.