Sámer byl na večírku zase za hvězdu, a to doslovně. Zrovna si totiž nechal na břicho vytetovat tři hvězdy, které pro něj mají osobní symboliku. "Trojka v mém životě hodně znamená, vše se kolem ní točí, například jsem byl třetí v SuperStar," prozradil Blesk.cz Sámer, co má tetování znamenat.

Také si ale postěžoval, že si proto musel hodně vytrpět. Tetování jehlou na žebra a břicho totiž není vůbec příjemné, jsou to citlivé oblasti. "Bolelo to pekelně, musel jsem to jít zapít, to se prostě jinak nedalo," řekl se smíchem Sámer.

Sámer má na těle dohromady šest tetování a po tomhle dost dlouho toužil, teď se mu jeho sen splnil. Do budoucna už ale žádné nové tetování neplánuje. "No myslím, že tohle je moje konečná, možná tak třeba za deset let," řekl Issa.

To ale nemění nic na faktu, že se na večírku Sámer totálně opil, v jednu chvíli si dokonce sedl na gauč a na deset minut usnul. "Úplně vytuhnul, po tom množství koktejlů, co vypil, se ani nedivím, docela trapas," svěřila Blesk.cz Petra, jedna z dívek Axe párty.

Fotogalerie
5 fotografií