Fotografie z pražského klubu SaSaZu z minulého pátku tanečníka zachycují při tanci s neznámým mužem. Yemi ho tiskl k sobě, dokonce i rukou zajel po jeho tričko. Yemiho noha mezi koleny svého spolutanečníka byla také hodně na pováženou.

Yemi zářil a usmíval se od ucha k uchu
Autor: Pavel Machan
Zasnoubený Yemi: Přistižen při nevěře


Profesionální tanečník se očividně dobře bavil, jeho úsměv od ucha k uchu to potvrzuje. Když bylo dotancováno, dvojice spolu odešla na záchod, odkud se po chvíli s úsměvy na tváři vrátili. Kdo byl neznámý tanečník a jak na fotografie reagoval Yemiho dlouholetý přítel Jaromír Smetana, který se věnuje designu?

Fotogalerie
5 fotografií


„Samozřejmě, že jsem si po uveřejnění fotek vyslechl své, ale to není otázkou nevěry, ale spíš společenské zodpovědnosti,“ řekl Yemi a zdůraznil, že na léto plánovaná svatba s Jaromírem se rozhodně rušit nebude!

Yemi, který je nejen v okruhu svých přátel znám jako živelný pařič, uvedl, že „takový projev, který se pro běžné lidi může jevit jako intimní objetí, je pro mě to jen běžná forma odreagování se.“

S mužem, prý neodešel na toaletu, jak Blesk.cz před týdnem řekl návštěvník z klubu. Později se do toho ale poněkud zamotal a více méně to přiznal. „V klubu, kde neslyšíte vlastního slova, to může být příjemná chvíle klidu, kde máte možnost prohodit aspoň pár vět o tom, co jste právě prožili, nebo koho jste potkali,“ řekl Yemi.

Yemi sám o sobě prohlásil, že rozhodně není žádná jeptiška. „Ano, jsem člověk, který si užívá hudbu, tanec, párty,“ prohlásil s tím, že dnes už se snaží sekat dobrotu. „Na začátku mého vztahu s Jaromírem jsem se musel rozhodnout jestli chci dál žít tak, jako dřív, nebo si začít budovat rodinu. Rozhodnutí padlo a já jsem dnes šťastný po boku muže, kterého miluji,“ uzavřel na svou obhajobu Yemi.