A málem se mu to i povedlo. Při čtvrteční zkoušce měl moderátor Bouček (29) namále. Pyrotechnické efekty se vymkly kontrole a moderátor začal hořet! „Musí se počítat se vším,“ řekl režisér, který už odrovnal při slovenské soutěži krásy Jana Krause, který se v přímém přenosu zřítil do propadliště.

Bouček při zkoušce začal hořet

Libor Bouček měl štěstí v neštěstí. Malér se nestal v přímém přenosu před zraky milionu diváků. „Při zkoušce u jednoho pyrotechnického efektu nevyšlo načasování a začal jsem hořet, ale byl jsem v rukou profíků, takže se nic nestalo,“ řekl včera Blesku Libor Bouček, který plánuje v sobotním přímém přenosu předvést daleko víc. „Ještě mám ve scénáři další dva nebezpečné kousky,“ pochlubil se Bouček.

„Kdyby něco, tak mám za ženu právničku a ta by to kdyžtak ustála,“ smál se moderátor, pro kterého je spolupráce se slovenským režisérem Pepem Majeským premiéra.

Kraus skončil pod pódiem

Své ale ví jiný moderátor, Jan Kraus. Ten se zapsal do historie kuriózním pádem v průběhu finále Miss Slovensko 2009. Kraus přehlédl okraj velkého otvoru uprostřed pódia a před očima přítomných diváků na okamžik zmizel v propadlišti.

Během pár sekund vyskočil zpátky na pódium a pokračoval v moderování, jako by se nic nestalo. „Přímý přenos má v sobě jedno kouzlo. Víte, že se něco podělá. Teď jde jen o to, co to bude,“ nechal se Kraus slyšet po vyhlášení.

Fotogalerie
3 fotografie