Petra Slaninová vůbec nezněla jako někdo, komu se právě zhroutil jeden sen. To, že ji porota v neděli vyřadila ze soutěže, bere naopak úplně pozitivně. Šestatřicetiletá zpěvačka navíc stále maká na své fyzičce.

Zpěvačku Petru Slaninovou jsme zastihli zrovna když jela na konzultaci se svým výživovým poradcem.

Znamená to, že tedy stále pokračujete v hubnutí?!
Ano, určitě pokračuju. Je to totiž skvělý pocit. Nevím, kolik to je na kila, ale na centimetry jsem zhubla už o 12. Jsem ráda, že mě ta soutěž takto nakopla.

Fotogalerie
5 fotografií


Za jak dlouho byste těch 30 kilo chtěla shodit?
Tak plán je asi šest měsíců. Opravdu na sobě makám. Mám 2-3 hodiny posilovnu, potom kryosaunu a pak znovu trénink. Když skončím, jsem lehčí o 2,5 kilogramu.

Jak jste se cítila, když vám porota mluvila do toho, jak vypadáte?
Já jsem celé porotě hrozně vděčná. I když mě vyhodili, tak mi dodali hrozně moc sebevědomí. Byli báječní. Ani ze stran ostatních účastníků castingu jsem žádnou negativní reakci nezaznamenala.

Jak na vás a na to, že jste vypadla i přesto, že jste porotě slíbila zhubnout 30 kilogramů, reaguje okolí?
Lidi mě podporují. Zastavují mě na ulici, v MHD a říkají mi, jak mi drží palce.

Když vás porota vyřadila, co vám v tom momentu prolétlo hlavou?
Byla jsem trochu smutná, trochu jsem s tím počítala. Chápu jejich rozhodnutí. Ale beru to tak, že život jde dál. Třeba se s tímto týmem setkám v jiném muzikálu.

Proč jste se do soutěže přihlásila? Netušila jste tak trochu, že typ křehké Mariany spíše nejste?
Chtěla jsem to zkusit. Ale trvalo mi týdny, než jsem se odhodlala. Přihlášku jsem ale podávala až úplně na poslední chvíli, v den uzávěrky. Bylo to na konci prosince. Hned z pošty jsme vyjížděli s partičkou na Silvestra. Nakonec to dopadlo vážně skvěle. I když se to divákům tak zdát třeba nemusí.

Co budete teď dělat, když jste v Robinovi skončila?
Už mám několik nabídek. Ozvalo se mi jedno divadlo a jedna kapela, hledají zpěvačku. Taky se ozvali pořadatelé několika akcí, chtějí, abych jim přišla zazpívat. Nechci jmenovat nic konkrétně. S holkama jsme přemýšlely, že dáme zase dohromady Kouli (kapelu, v níž Petra dřív zpívala – pozn. red.). Jinak se živím tím, že učím angličtinu a taky překládám. Navíc jsem si teď pořídila psí miminko.

Co je to za rasu?
Její maminka byla určitě jezevčík. Ale ona i její bráškové vypadají jako malí dobrmánci. Dostala jsem ji v Mělníku od knížete Lobkowitze. Našel někde u rybníka opouštěnou fenu a vzal si jí k sobě. Až potom zjistili, že čeká mladý. S přítelem jí říkáme Černá mamba. Máme ještě dva další – desetiletého Káju, je to americký kokr a pravou smíchovskou směsku Kitty. Už jsem koukala, chci je všechny přihlásit do vaší soutěže NejPes. Psy totiž miluju snad stejně jako zpěv.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz