Ještě minulý rok tomu však bylo jinak. Harmonická dvojice se během léta při natáčení filmu 2Bobule rozešla. Už si prý neměli co říct a potřebovali si od sebe na chvíli odpočinout. "Už během natáčení jsme si všimli jisté změny, která mezi nimi panovala, prostě už se k sobě nechovali jako milenecký pár, ale spíš jen jako kamarádi," svěřil se jeden z členů filmového štábu.

Na filmovou premiéru 2Bobulí, která se konala minulý rok v říjnu, už přišla Tereza Voříšková sama, bez doprovodu svého hereckého kolegy a bývalého přítele Kryštofa Hádka. Ten nemohl přijít, údajně kvůli nemoci.

Mladý pár se seznámil během natáčení prvního dílu Bobulí. V té době Tereza ještě chodila s hercem Vojtou Kotkem (22), který proslul filmy Snowboarďáci a Rafťáci. A právě během filmu Raft'áci to dali s Kotkem dohromady. Avšak tento vztah neměl dlouhého trvání, kvůli Hádkovi se kterým se Tereza seznámila na place filmu Bobule se s Vojtou Kotkem rozešla.

Nyní však potvrdili, že všechny problémy mají Tereza a Kryštof za sebou a užívají si obnoveného vztahu. Na večírku filmových cen Českého lva se k sobě velmi měli a zamilované pohledy střídali s polibky. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

515641:gallery:true:true Františka: Český lev líně zakňoural. Žádný glamour řev se nekonal
515621:gallery:true:true Protektor vyhrál na plné čáře. Moderátoři zato pokulhávali