Přinášíme malou ochutnávku názvů Markétiných písní, tak například To holky maj rady, Nenech mě čekat nebo Dokonalá. Markéta sice soutěž opustila těsně před branami vítězů, už nyní však pilně natáčí svou první desku. Spolupracuje na ní se známým česko-polským producentem Leškem Wronkou, který objevil Ewu Farnou. Z Markéty by rád vytvořil Ewin protiklad, tedy romanticky laděnou zpěvačku. Podívejte se, co dál na sebe talentovaná zpěvačka práskla!

 

Sem napište Vaši otázku (Vaše jméno) 
Tak ja se s vámi loučím... moc vam za vsechno dekuji, doufam ze se nezlobite, ze jsem vsem neodepsala:). Jedu ted do č.rozhlasu a večer budu v pořadu domino:). dekuji za vasi podporu a cas ,ktery jste tady se mnou ted travili:). tak se mejte!:))).
Ahoj Markétko, sledovala jsem od začátku až do úplného konce superstar byla jsi bezvadná . Jak se ti ted daří? (Hanka Greššová) 
dari se mi super:). vystupuju se jak to dá at uz sama nebo s vynikajicim kytaristou andonisem civopolusem, ktery psal bezvadne hity pro v.špinarovou:). jinak se učím, doháním skolu, a nahravam desku. mej se krasne, dekuji ti mnohokrat:)).
Ahoj. Jak se máš a co akce hrnou se. Fandim ti si fajne slečna a velci dobrá zpěvačka. Přeji ti hodně štěstí a zdravíčko. A co nějaké cd bude? Měj se krásně a ahoj (David Pánek) 
Vystoupeni a akci je dost ale nechci ošidit skolu takze jich je zhruba 5 do mesice:). jinak dekuji moc,
Konvičko, tvá rodina musí být na tebe moc pyšná, že mají tak úspěšnou dceru a ještě k tomu tak milou. Jsi občas i ďáblík?:-) Měj se hezky. (Petra) 
No ja myslím ze na me pysni jsou:). maji z toho radost:)). dablik? jasne, to je snad kazdy:))..
Ahooj Markét chci si koupit tvoje CDéčko až vyjde a nemohla bys už předem říct jaký písničky tam budou? děkuju moc vím akorát o Russian Rullet od Rihanny která se ti mooc povedla na narozeninovém koncertě Bendigá :) (Kačul :)) 
ahoj nazvy novych pisni jsou napriklad:to holky maj rady, nenech mě čekat, dokonala:)). take tam bude jak pises russian roulette a take umbrella:). ahoj
Markétko, zdravím tě, konečně mám příležitost ti poděkovat za tvou účast v SuperStar, protože ses mi po Leoně Šenkové líbilas nejvíc. Prosím tě, všude se píše, že ti dal nabídku na desku Lešek Wronka, ale někde jinde jsem četl, že to byl Petr Šiška, ten moderátor z Nic než pravda. Tak jak je to, prosím tě, doopravdy. A kdo ti bude na desku skládat písničky? Nebo budeš zpívat jen převzané? Díky, Lukáš  (Lukáš ) 
Desku produkuje petr šiška ale lešek wronka mi napsal bezva 3 pisne:)). ahoj a dekuju moc.
Ahoj Markétko, ráda bych věděla, co ti Superstár dala a naopak? Šla bys do toho znovu? Chybí ti bývalí finalisté? Taky mě zajímá, zda s Dominikou Starou nakonec natočíte společný duet? Děkuji za odpovědi a přeji hodně štěstí v nahrávání CD. pa (Magda) 
superstar mi dala jasnou predstavu o otm co bych v zivote chtela delat a to je zpev:)). S dominikou jsme se o tomhle jeste nebavili:).:)). ale mela bych na svem cede mit mozna duet s petrem bendem:).
Markét , nevis na POKECU.SK je plno holek ktery si na tebe hraji tak sem se jen chtela zeptat ci tvuj je CMUKATKO_2 tusim ze nak tak a Monci bagarovy je jakej ? jinak si mocc dobra ve zpevu : ) (kikus) 
ahoj ja vubec nemam pokec.sk:). :).pa
Markéto, kdy by ti měla tvoje deska vyjít? A kdo ti píše nebo skládá texty? Dík, seš super holka a máš pěknej hlas, Štěpánka - Brno (Štěpánka) 
ahojky..... Texty mi pise Petr šiška, a take jsme se dohodli na spolupraci s jarkem nohavicou:). takze supr:). dekuji ti strasne mooooocc:).
V prve rade MOC ZDRAVIM NASI KONVICKU :-) Ahooooooooj Marketko :-) ! Po dlouhe dobe jsem si ted porad dokola poustel tve I Bruise Easily z prvniho finale, podle me to byl TVUJ excelentni vykon, proste parada ! Budou na albu podobne skladby a nebo muzeme cekat neco uplne noveho ? Hrozne se tesim :-) a posilam jeste jednou navrch pro Tebe sve pozdravy ;-) (Pavel) 
Na cede budou nove pisne ale i pisen umbrella a russian roulette od rihanny:)). me jse hezky:).)
ahoj, kdy budeš mít koncert v Brně? Moc se mi líbíš!  (Bety) 
Vystoupení v Brně budu mit tusim v dubnu:). Pokud budes sledovat moje webky tak to tam za nejaky cas urcite najdes:))).
Ahoj Marketko, jak je? Vsichni se moc tesime na desku, na vystoupení a jsme moc rádi, že se toho kolem tebe děje tolik...Jinak díky, že si dala do oblíbených tu mou fanouškovskou stránku...Co Budeš v sobotu zpívat s Tomášem Klusem?:) Díky za odpoved:)  (Lukáš Frank) 
cau luki:). jasne, no problemo:)). mej se peknee.
Ahoj,zajímalo by mě,jestli Ti Michal David nabídl spolupráci,jak sliboval.Díky (Jééé :o)) 
ahoj, napsal mi pisen, ktera je super truper:).
Markéto,jak se Vám vede budete zpívat v pořadu Anno 2009 (hanka) 
To vám řeknu po sobote:-).
Ahoj Konvičko, tak jak se máš? Chtěla jsem ti říct, že jsem moc ráda, že máš svý oficiální stránky jak na FB, tak na webu, jsou vážně úžasný:-) Ty jsi úžasná a já ti moc fandím od samýho začátku a přeji ti, aby tvé Cd bylo úspěšné. Jsem přímo nadšená, že za nějakou dobu vydáš svý první Cd. Konvičáci tě mají rádi Konvičko, ale to určitě už dávno víš:-) A těšíme se na sobotu, že tě opět uslyšíme zpívat:-) Držím ti moc palce a snad se někdy potkáme, třeba na křtu tvýho Cd:-) Hodně štěstí. (Markéta Z.) 
ahoj marki:). dekuji ti mooooc. :). ahoj mej se krasne:).
Zdravím tě Markétko, chtěl jsem ti říct, že jsem přímo nadšen, že natáčíš cd:-) Zajímalo by mě, kdy tě Petr Šiška oslovil, že by chtěl s tebou spolupracovat na Cd? A kdy začneš nahrávat? Nebo už nahráváš? Díky a měj se hezky a držím moc palce.  (David) 
S petrem šiškou jsem se znali již pred superstar, a oslovil mne oficialne na jedne trinecke soutezi ktera probehla behem superstar:). uz nahrávám:). tak ahoj
ahoj market jak se ti dari.. v tve kariere.. a jak to stihas zaroven ze skolou  (Paja) 
dari se mi dobre.:). natacim cede, skolu zvladam ale spolu se vsim ostatním mi to dava celkem zabrat:).
Ahoj Markét doufám že se ti v superstar líbilo ?? ... Bylo mi líto že si tak rychle opustila ČSS.ps.: máš pokec.sk??jaký je tvuj prawí prosím (Mišuleee...J.B) 
pokec.sk nemam bohuzel.... libilo se mi tam moc.:). ahoj
ahoj market mas uz sve webove stranky  (Pavla.S) 
ano. www.marketakonvickova.com
Jak se cítíš jako celebrita jsi krásná kočka  (Čarli) 
Jako celebrita se urcite necitim:). Lidé me tak mozna vnimaji, ale troufam si rict ze sem vnitrne zustala stejna takze se jako celebrita nechovam:).
ahoj,kdy by melo vyjit nove album?? a kdo ze superstar byl ti nejbliz a kdo naopak nejdal???diky a mej se (!!!!) 
album by melo byjit koncem dubna, a krest je datován na 1.kvetna:)). neda se urcit kdo mi byl nejbliz a kdo nejdal. mela jsem je rada vsechny.....pa
Umíte plavat? Jak moc dobře? kolik uděláte bazénů? Jakým stylem nejčastěji plavete? (Michal) 
plavu rekreacne, takze kolik udelam bazenu, to nepocitam:)). Plavu stylem, morska vila, nebo delfin,ketry mi dava docela zabrat.:-D ale ne ,plavu prsa.
Zdravím tě Markét, jak si užíváš Prahu? Zvykla by sis tam žít? Zajímá mě, jestli už víš, v kolik hodin bude zhruba 1. května křest Cd? Měj se. (Lenča) 
prahu si uzivam neskutecne, ale své místní třinecáky jen tak neopustim:). Ohledne krestu.... netusím, ale urcite nekdy k veceru, pocitam kolem 7. nejspis:)). ahoj
Ahoj Markétko, někde jsem četl, že Tě ze všeho nejprve zaujala hudba klasická, neplánuješ do budoucna angažovat se taky v této oblasti? (Jan Horák) 
cauky, no klasika me prave moc nebavi, bylo urcite fajn se na ni rozvijet, ale prisla jsem postupem casu na to, ze me bavi moderni zpev:).
v kolkytich rokov si bola 1krat zamilovana? a kedy si dostala prvu pusu?  (fanda) 
zamilovana e jeste nebyla.... a jestli ano , tak platonicky do bruce willise, na kterem sem vyrustala:-D:)). na prvni pusu si fakt nevzpominam, uz si nepamatuju jestli byl prvni deda, tatka nebo brácha:-D.
aka si bola jak mala zlobila si alebo si bola hodna??  (fanda) 
Pokud vím, tak si na me rodice nemohly nikdy stezovat:-D. ale ne, orpavdu jsem byla hodne dite, krome prvniho tydne kdy sem cely tyden rvala a ani hodinu nespala, tudiz kvuli mne nespali ani rodice... asi sem si trenovala hlasivky:-D. mela jsem takovy novorocni koncert:-D
ahoj jak si stravila valentina?? mas pritele?? (fanda) 
ahoj, valentyna jsem stravila na bendigovem koncerte v praze a potom jsem jela na vecer domu, pritele nemam nemam:).
Markéto, líbila ses mi víc než Dominika.Vypadla si zbytečně brzy. Jaké jsou Tvé plány a jaká je skutečnost?Čím se zabýváš? (mirka) 
muj plan je vydat cede(uspesne), dal hlavne dostudovat, coz mi ted nedela problem, díky vstricnosti skoly:).
Ahoj, fandím Ti, mám otázku, co bude Markéta Konvičková dělat za 5 let, jestli máš představu?Hodně štěstí přeji (Tomáš) 
Markéta konvičková by chtela pokracovat nadale ve zpevu, tudiz bych byla rada zpevackou,nechci sejit lidem z oci, :). tohle je predstava......
ahoj mas kluka (vasek) 
ahoj, kluka nemam:).
Ahojky Ses v kontaktu z nikím ze superstar???A hodně?????Jinak kdy budete mít nejaký koncert zase??????Děkuji za odpoved ahoj Míša (Míša) 
sem s nema v kontaknu:). sice ne se vsema ale sem, s ostatnima se vidám treba na spolecnych vystoupenich takze sem rada ze se stále setkavame:). vystoupeni jsou na mych web.strankach:). ahoj
Ahoj ty se bavíš s E.Farnou???Jinak máš nejaký kontakt abys mi dala a napsali bychom si????? Třeba FB,Pokec nebo e-mail nebo icq ale to jsem asi nedávej to si pak muzeme v soukromí napsat ne???Jinak co noveho CD??? budeš mít????? (Mišička...J.B) 
ahoj, s ewou jsem se oficiálne setkala jednou, byla moc milá. Promin ale kontakty nerozdavam...:)). facebook mam markéta konvičková oficiální stránky. tak tam mrkni treba.. jinak ano. cd budu mit, at se ti dari ahoj
Ahooooooj,dala bys mi tvuj e-mail na pokecání?????? Jinak si supeer..!!!škoda že si v Superstar vypadla tak brzy..a co líbila se ti oslava J.Bendíga?????A co jinak noveho po superstar stíská se ti i???děkuji ahoj Míša (Miška...Bendííígová =*) 
ahoj promin ale email uz nerozdavam, koukni na muj web www.marketakonvickova.com, pisu tam temer kazdy den lidem:). tak se budu snazit odpovidat...... po superstar se mi styskalo moc, ted uz je t olepsi, samozdrejme kdyz se mame setkat s ostatnima nekde, neskutecne se tesim. oslava byla super jen me mrzelo ze jsem jela domu a nezustala na jeho party protoze jsem mela rano skolu. ahoj
Ahoj markét jak se ti libila autogramiáda v Teplicich???A pak v Komíne v Tp???????A co už se těšíš na přímí přenos ANNO..ty tam taky budeš vid???Ským budeš zpívat???Jinak CD??BUDE???...ps..: kuji za odepsaní ... napiš mi jaký je tvuj praví FB twoje profilová fotka kuji mooc...!!! (_MiŠuLiiiiNka___) 
no autogramiady mam moc rada... sice me uz nekdy boli ruka ale to asi vsechny.... ano budu na ANNU s tomasem klusem.. jinak cedecko bude:)). mej se
Cauky Marky jsem tvoje velka faninka a obdivovatelka :))) S kamaradkama tě zbožnujeme a tak jsme jednou hráli takovou hru ,jmenovala se : Na co by ses Markétky zeptala kdyby jsi ji potkala ...Tak já tě sice už nikdy nepotkam ( -.-" ) ale tak tedkon je alespon nejaka prilezotost :) Tak třeba věříš na duchy ? Jíš játra ? A jak ses citila kdyz se mohlo stat že v soutezi skoncis ? Hlavne nerikej ze jsi to vedela,protoze to byl sko pro vsechny :)) A posledni - Stykás se snekym ze superstar ? .................................. Tak to je konecne vsechno :)) Moooc se tesim na tvoje CD a tvoje pisnicky mi zustanou navzdy v srdicku ........Hodne stesti v zivote a hlavne spustu LÍZÁTEK :DD (VL) 
ahojda.... Na duchy neverim, ale kdyz sem byla o par let mladsi, parkrat jsme je vyvolavali jako vsechny zvedave. trhle holky .. Játra nejím:-D moc mi to nechutna.... vis ja to ale fakt vedela ze vypadnu. ranosem se probudila se spatnym pocitem, a ja vedela ze dnes jdu. byl to takovy muj 6.smysl:)). dekuji moc mej se krasne
Drzim palce, krasny hlas a sympaticka zpevacka!  (elis) 
dekuji:)).
jste krasna divcina ktera pochazi z trince co vase sokyne ewa farna jaky mate na ni mineni libi a nebo ne diki .  (michal 93 ) 
Ahoj, Ewa je super, libi se mi jeji pisne . Porad si ted posloucham pisen ty jsi král.... cauky:).
ahoj, jak se máš?  (k) 
Caau, no ted se mam super:)). doufám ze ty taky:).
ahoj kdy ti michal david natoci nejake ty pisnicky ktere slibil na tve album? jaky styl bys chtela delat? dkuji (honzik) 
Ahoj.... Michal david mi uz napsal pisen z ktere sem hodne nadsena. :)). styl pop rock v romantickem duchu:)). mej se ahoj
Ahoj Markétko,celá rodina jsme ti fandili,krásně zpíváš:-)Co plánuješ do budoucna?Budeš pokračovat v profesionálním zpěvu i nadále? (dvořákovi) 
Ahoj, moc si toho vazim.... Jasne , chci se zpevu venovat nadale... Moc me to baví.
gratuluji libis se mi (martin gill) 
Dekuji ti strasne moc:).
Ahoj maki , chtela sem se zeptat jak se ti po superstar daří? a jake mas plany do budoucna , jestli nahrajes CD :o) a jestli se stýkáš s nekym ze superstar dííky :D (Pája) 
AHoj. Mam se super akorat mi trosku chybi spánek ale snazim se to vyvazovat tak, abych se cítila odpocata Muj dosavadní plan je vydat super cede, na kterém ted dělám s mnoha skvelymi skladateli a textari, jako jsou například, Lešek wronka, Michal David, Kája Mařík, petr šiška, plus další:). ahooj
Dobrý den Markétko.Jste velmi hezká dívka s krásným hlasem. Sdílíte také názor, že může být sebelepší zpěvák/a bez pomoci vlivných lidí z branže se nemůže prosadit. Opravu Vám p.Wronka nabídl spolupráci? Přeji úspěch! (Jiřina) 
Všechny vas tady vitam, rada vam odpovim na vase otazky:).V podstate s tím souhlasím, protoze bez skvelych lidi,kteri se v tom umí pohybovat, se clovek malo kdy prosadi... Ano p.Wronka mi napsal 3 moc hezke pisne:)). Mej se hezky ahoj