Když Radek John ve středu přiznal, že má v Praze sedmiletou dceru Terezku, se kterou se pravidelně stýká stejně jako s její matkou, cítila to Zlata jako zradu. „Je to pro mě hrozně těžké,“ svěřila chvějícím se hlasem herečka Blesku. „Radek mně o dítěti řekl teprve předevčírem. Podávám žádost o rozvod,“ dodala smutně Zlata. Takový podraz od muže, s nímž má dvě děti – Báru (22) a Petra (15) – určitě nečekala. Po téměř čtvrt století společného života byla pro Zlatu Adamovskou zpráva o Radkově nemanželské dceři, kterou přinesl deník AHA!, ranou pod pás.

Fotogalerie
1 fotografie

Zlata Adamovská již v 90. letech Johnovi odpustila románek, který Radek prožil v televizi Nova s jednou kolegyní. Tolerance a svoboda v podání Zlaty Adamovské ale zřejmě neobsahovala žádné nemanželské dcery.

Když se před rokem objevily informace o tom, že se Adamovská s Johnem budou rozvádět a dokonce si rozdělili majetek, John připustil, že v manželství není všechno v pořádku. „Se Zlatou si respektujeme i případné milence,“ řekl tehdy.

O dceru Terezu, kterou má s exmilenkou Hanou, se prý John postará. „Budu se o ni starat stejně jako o dvě děti, které vychováváme společně s manželkou Zlatou,“ řekl při svém přiznání. Včera už záležitost, která byla pro jeho ženu šokem, nechtěl komentovat.

Zůstává otázkou, zda Radek opustil společnou rodnou adresu kvůli politice, nebo aby byl blíž matce své nemanželské dcery. Podle informací Blesku hledal John tři měsíce nový byt na Praze 5, kde hodlá ve volbách porazit současného starostu Milana Jančíka. Jeho milenka bydlí v rodinném domku v Praze-Lochkově. Jak Blesk zjistil, John si našel byt 2+1 v pražských Radlicích. Stěhovat se tam bude co nejdřív.