Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vondráčková po operaci: V divadle už s ní nepočítají!

Tanec u tyče na vysokých podpatcích Vondráčková nezvládne.
Tanec u tyče na vysokých podpatcích Vondráčková nezvládne.  (Autor: Blesk – Martin Mithofer)
Autor: Saša Šeflová - 
5. ledna 2010
05:00

Lucie Vondráčková (29) se kvůli operaci nohou pořád nemůže postavit na jeviště. Role, kde by tančila, jsou pro ni ztracené. „O tom, že bych tančila a obula si střevíčky na podpatku, si můžu nechat jenom zdát,“ přiznala zpěvačka.

Vondráčková, která se vždy pyšnila nápaditými tanečními čísly, je odkázaná na ortopedickou obuv.

Když se Lucie Vondráčková odhodlala k operaci vybočených kloubů na obou nohou najednou, netušila ona ani její okolí, jaké to zanechá dlouhodobé následky. Zpěvačka nemohla více než dva měsíce vůbec chodit a ani teď to není žádná sláva. „Nemůžu nosit jiné boty než krosky, počítám s tím, že s vysokými podpatky se musím rozloučit,“ líčila Blesku.

Rozloučit se ale musela i s tancem. „Choreografka pro mě vytvořila speciální sestavu, kdy tanečníci tančí kolem mě a já sedím na židličce,“ upřesnila. To lze ale jen při natáčení, ne při živém vystoupení. S Vondráčkovou přestali počítat i v divadlech. Už i v muzikálu Touha, kde na ni trpělivě čekali, za ni našli náhradu. „Původně jsme předpokládali, že se vrátí loni v říjnu. Ale nespěchali jsme na ni a našli alternaci Radku Fišarovou. Teď už je jasné, že nebude jen záskok, ale plnohodnotná představitelka hlavní role, když Lucka pořád tancovat nemůže. Připravujeme jí vlastní premiéru,“ řekl Blesku mluvčí Divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Lucku nahradila zpěvačka Radka Fišarová Lucku nahradila zpěvačka Radka Fišarová | Blesk – Martin Mithofer

Problémy s nohama pronásledují zpěvačku už dva roky. Předloni v létě si při zkoušení divadelní hry v Paříži poranila meniskus a s ještě zraněnou nohou natáčela roli cvičitelky aerobiku

Lucku nahradila zpěvačka Radka Fišarová Lucku nahradila zpěvačka Radka Fišarová | Blesk – Martin Mithofer
v pokračování seriálu Nemocnice na kraji města.

chiantis ( 5. ledna 2010 23:55 )

ty bláho, to je síla, ty musíš být pěkně nepovedené dílo - hádám - možná kopyto?

bara ( 5. ledna 2010 16:04 )

- vy jste ale zlí tvorové...jednou se vám to vrátí, vše špatného, co komu kdy přejete, se stane jednou vám!!

bara ( 5. ledna 2010 16:03 )

já si troufnu tvrdit, že jste ji nikdy v životě neviděli na vlastní oči - nikdy s ní ani nemluvili, a přesto ji takhle nechutně pomlouváte. Fakt - není vám hanba, že? Určitě ne, vy úatřéte mezi ty, co všude vleze a všude někoho haní a úpomlouvá, jak jsem si všimla...teď ještě začnete naopak útočit na mě, že moralizuju? víte, znám ji osobně, je to moc hodná holka, dokáže být skvělou kamarádkou, samostatná, soběstačná, která nevyužívá rodiče, nevyužívá svou slavnou tetu a NIKDY SE NAD NIKÝM NEPOVYŠUJE!! Tak ji prosím vás vy pro změnu neponižujte.!!!

bara ( 5. ledna 2010 15:58 )

no tak já se zeptám - v jakém divadlením kuse jste ji milá dámo, viděla? Že posuzujete její herecké umění? ha? . asi nic z tohoto "světa" nevíte, když ani nevíte, jak se psrávně píše showbyznys... . koukám, ež tady každý umí radit a vše zná a ví - mě by zajímalo, čím jste například vy... . dnes tu je teda ale sešlost! Jen co je pravda!

bara ( 5. ledna 2010 15:53 )

ty jseš hroznej tvor - chodíš od jednoho článku ke druhému a všude posíláš někoho "táhnout dělat něco užitečnýho" sám, jak je vidět, neděláš nic užitečnýho (zřejmě ani neumíš), jen prudíš. . jak čtu dnes příspěvky, tak koukám, že se při úterku tady porůznu sešli "velkohubé" nicky s širokými rameny, kteří si dovolí k osatním, pokojným diskutérům co se jim zamane a myslí si, že jim to někdo taby bude trpět?!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa