Prý na opuštěném ostrově pořádá divoké mejdany s Jimem Morrisonem (†27). „Je mi celkem jedno, jestli si někdo myslí, že jsem bláznivá,“ řekla Blesku Bittnerová.

Rozhovor, v němž se rozpovídala o rozličných tématech, poskytla Bittnerová serveru Novinky. „Já jsem třeba přesvědčena, že Michael Jackson neumřel. Zatím jsem asi jediná, ale já si opravdu myslím, že je to nahraná smrt. V jeho fyzické kondici by bylo nemožné odjet šedesát koncertů. Měl na nich tančit, hýbat se, a když začal zkoušet, zjistil, že na to nemá, ale peníze potřeboval. A co je výnosnějšího než umřít?,“ míní v rozhovoru Bittnerová a navazuje ideou, že Jackson nyní žije na nějakém ostrově a s ním možná i Jim Morrison. „A mají hrozně krásné mejdany,“ dodává.

K tématu Jacksonova i Morrisonova přežití volně došla od přiznání, že jedním z jejích oblíbených spisovatelů je Erich von Dänniken. Ten ve svých knihách mimo jiné tvrdí, že v dávných dobách plodili mimozemšťané děti s pozemskými ženami. Je dost možné, že Bittnerová věří, že je potomkem jednoho z nich... Některé názory by tomu ostatně odpovídaly.

„Nikdo si nemůže být jistý, jak vážně co myslím,“ tvrdí ovšem tajemně Bittnerová.