„Ano, je konec. Některé věci překousnout nemůžu,“ přiznal Drobný. „Když si Helča vzala něco do hlavy, nepřipustila jiný názor, už to dál nešlo, přišel bych o rozum,“ dodal Milan.

Zpěvák se netají tím, že vztah s Helenou dlouhou dobu držel nad vodou hlavně sex. „V posteli jsme neměli problém. Taky mě dotáhla ke sjezdovému lyžování, chtěla, abych začal malovat. Za to jí děkuju. Ale jinak hrůza. Upřednostňovala ve svých téměř 53 letech návštěvy diskoték, chodila domů ve dvě ve tři ráno, oblékala se jako šestnáctka,“ postěžoval si Drobný. Podle jeho přátel trpěla navíc Helena téměř chorobnou žárlivostí. „Stále ho podezírala z nějakých nevěr,“ potvrdili blízcí Drobného.

Zpěvák Milan Drobný: Otřes mozku a přeražený nos >>

Přitom Helena byla jediná přítelkyně, s níž se Milan po dvou rozvodech zasnoubil. Měli dokonce vybrané datum svatby 8. 8. 2008. Ale už tehdy to začalo skřípat. „Přitom jsem si myslel, že právě Helča je žena, která mi zavře víko rakve,“ posteskl si Drobný. Sama Helena Kadeřábková se k rozchodu vyjádřit nechtěla. „Nestojím o to. Není to pro mne podstatné. Milanův život je spjatý s novinami, můj ale ne,“ řekla včera Blesku. Byla ovšem dotčena, že Drobný o rozchodu bez problému mluví. „Zrovna jsem se rozešel,“ neváhal prozradit v argentinské tančírně na pražském Starém Městě, než se jako svobodný mládenec vrhl do kola.