Policie ve středu v noci zadržela asi třicetiletého nezaměstnaného Slováka, který obtěžoval a vyhrožoval ženám. Podle policie jde o muže, který volal a posílal sms, kde vyhrožoval smrtí Daře Rolins a dalším hvězdám. "Zabiju tě!" vyhrožoval šílenec>>

A proč Slovák vyhrožoval Daře smrtí? "Prostě  se mi nelíbilo, jak ponižovala lidi v SuperStar," řekl krátce po svém zadržení.


409367:gallery:true:true

Zadržení mladého Slováka nám potvrdila i policejní mluvčí


Daře Rolins se pořádně ulevilo. "Jsem nadšená! Teď můžu v klidu odjíždět na Slovensko. Měla jsem divný pocit, když jsem odjížděla a dcera Laura mi mávala z okna," svěřila se Blesk.cz hvězdná zpěvačka.

Partner Rolins, muzikant Matěj Homola (36), také neskrýval nadšení. „Když jsem mu sdělila, že toho člověka zatkli, tak několikrát volal hurá. Konečně můžu zase v klidu odejít z domu a nechat Lauru hlídat jenom chůvou. Je super, že už dá pokoj,“ dodala šťastně zpěvačka.

Policisté muže, který otravoval i Simonu Krainovou (36), tanečníka Yemiho (27) a Zuzanu Belohorcovou (31) obvinili z násilí proti skupině obyvatel i jednotlivci a poškozování cizích práv. „Hrozí mu až dva roky vězení,“ řekla mluvčí kolínské policie Petra Čimová.

„Nebyl jediný, kdo mě takovými telefony nebo SMS obtěžoval. Vydával se za Ondru Brzobohatého nebo Yemiho manažera,“ řekla Blesku Zuzana Belohorcová. „Když jsem mu nechtěla dát číslo na Daru nebo Simonu, sprostě mi nadával. Dokonce jsem mu napsala zprávu, že tohle číslo už nepatří Zuzaně Belohorcové, ale bylo to marné. Podle mě je to nemocný člověk, ale jsem samozřejmě ráda, že už ho chytili,“ dodala Zuzana. Tanečníkovi Yemimu nechal Slovák i několikrát zrušit mobilní linku a volal mu skoro čtyři roky.   „Hurá, to snad ani není možný, skoro po čtyřech letech budu mít konečně klid,“ řekl Blesku chvilku po zatčení pachatele nadšeně Yemi.

Nejrychleji hotová s ním však byla Krainová, která mu na jeho smsky plné hrubek odpověděla: „Nech mě na pokoji ty retarde!“ Což v něm vzbudilo větší vztek a začal Simoně nadávat. „Psal mi, když se probíral můj rozchod s Jirkou a pak otravoval Daru, když začalo SuperStar. Zřejmě otravuje toho, kdo je zrovna vidět,“ dodala Simona.


 

Fotogalerie
4 fotografie


Více fotografií ze zatýkání muže, který vyhrožoval Daře Rolins, najdete v pátečním tištěném Blesku.