Mladou herečku Terezu Voříškovou vystřelila komedie Bobule, kde hrála jednu z hlavních rolí a kde se objevila i nahá, mezi nejzářivější tuzemské mladé herecké hvězdy.

Fotogalerie
4 fotografie

Už za pár týdnů bude mít premiéru pokračování komedie o víně, tentokrát pod jménem 2 bobule. A fanoušci krásné herečky neřeší nic jiného, než zda se Voříšková opět objeví ve filmu bez oblečení.

„Tereza Voříšková ve 2 bobulích hraje, ale jestli se tam objeví nahá, prozradit nemohu,“ nechal se před časem slyšet producent filmu a majitel Vinné galerie v Brně Tomáš Vican.

Vedle upoutávky na film se zatím objevil i klip od skupiny Kryštof k písni cyRáno, která je ústřední melodií pokračování. „Skupina Kryštof k prvním Bobulím nahrála písničku Atentát, která se stala neuvěřitelným hitem. Proto jsme skupinu oslovili i pro pokračování a píseň cyRáno se opět vyjímečně povedla,“ pochvaluje si Vican.

V klipu se objevuje i Tereza Voříšková, ale bohužel pro své fanoušky je po celou dobu oblečená. „Snad se dočkáme ve filmu,“ doufá jeden z jejích obdivovatelů na internetu.

Nový klip skupiny Kryštof cyRáno můžete vidět zde.