Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Patnáctiletý chlapec pláče krev

Děsivý výjev - Calvinovi teče často z očí krev
Děsivý výjev - Calvinovi teče často z očí krev  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, shp - 
2. září 2009
21:07

Když člověk pláče, tečou mu slzy. Patnáctiletý chlapec Calvino Inman z amerického města Rockwood ve státě Tennessee ale pláče krev.

Několikrát denně. Doktoři si s nešťastným chlapcem lámou hlavu a nevědí, co krvácení z očí způsobuje. Calvino by si přitom přál jediné – být zdravý.

Stromový muž se zázračně uzdravil >>
Rusovi rostl v plicích smrk >>

Na světě existuje velmi vzácná choroba zvaná haemolacria, jež způsobuje vylučování slz, ve kterých je krev. Lékaři si však vůbec nejsou jistí, že jí Calvino trpí. „Když Calvino začal krvácet poprvé, tak jsem ihned volala záchranku. Byla jsem tak vyděšená,“ vzpomíná chlapcova maminka Tammy Mynatt. „Je to ta nejděsivější věc, kterou jsem v životě viděla,“ dodává.

„Někdy to hrozně pálí,“ říká sám Calvino. Krev mu z očí teče někdy jen pár minut, ale občas i několik děsivých hodin. Spolužáci ve škole se mu kvůli tomu posmívají. Doktoři jsou přitom zatím bezradní. „Tak moc bych si přála, aby mu někdo dokázal pomoci,“ smutně uzavírá maminka Tammy.

hani ( 3. září 2009 12:30 )

Je to ne jenom genetycka porucha a taky nakaza. V Rusku jsou ikony, ktere taky tecou krvave slzy. One rikaji zazrak. Taky muze schodit svaty ohen s nebe. Je to fokus jako v cyrkuse - nic vic. Jenom somalskym piratum padaji penize s nebe. Ta porucha jenom nakaza, ktera zije v byte teho chlapa. Pramenem muze byt jidlo, leky a podobne. A chlap ma allergie na to. Vim zenu ktera ma alergie na sampanske, jsou alergie na clunce a podobne. Jenom tak musi lecit - hledat zdroj infekce. Pihulky od tehotenstvi mohou byt katalizatorem na krvaceni. Manzelka Paroubka udelala pro sebe krvaceni loni a rikala - samovolny potrat!!! Od neplodneho mutanta? Stejnou nakazou udelali krvaceni v heparinove kauze. A kolik takovych krvaceni po operace? Vse ne zemreli. Jenom v Havlickovem Brode!???

mamca24 ( 2. září 2009 23:30 )

chudak kluk.Hlavne at ti doktori ho vyleci.To kdybych mela ja tak uz sem davno vykrvacela.

vinnetouvi ( 2. září 2009 21:45 )

Jako La Rosa Mystica. Nebo stigmatizovaný Otec Pio.

Zobrazit celou diskusi