„Už pět let má můj prstýnek, který jsem zapomněla na jedné akci, Míša. Nějak se nedostala k tomu, aby mi ho vrátila,“ svěřila se Eva Blesku.

„Potkaly jsme se před pěti lety na castingu na jednu reklamu. Ještě vůbec nebyla známá. Bavily jsme se a já si ji uložila do mobilu jako blondýnu Míšu, ona mě jako blondýnu Evu,“ vyprávěla Blesku Eva, která tehdy byla vdaná za bratra Tomáše Ujfalušiho Radima, jehož si brala 1. dubna 2000.

Fotogalerie
1 fotografie

„Když jsem se vrátila domů, zjistila jsem, že postrádám snubní prsten. Je to kroužek z bílého zlata, jen uvnitř má vyryté jméno Ujfaluši. Pak se mi ozvala Míša, že ho našla na umyvadle,“ pokračovala. Na vrácení ale nespěchala. „Už jsme se s manželem stejně začali rozvádět, tak mi to bylo jedno,“ řekla Blesku.

Pak ale začala Míša chodit s Tomášem Ujfalušim. „Normálně se stýkáme, takže jsem bývalému švagrovi tenhle příběh vyprávěla s tím, že už vlastně Míša má snubák s jeho jménem. Tenkrát ho to pobavilo,“ vzpomínala Eva, která svůj starý snubák pořád ještě nemá zpátky. „Teď jsme se ale s partnerem přestěhovali do Bílkovy ulice, přímo naproti domu, kde bydlí Míša s Ručinským. Už jsme se několikrát potkaly, tak slíbila, že zajdeme na kafe a prstýnek, který pořád ještě má, mi vrátí. Chci ho nechat roztavit a nechat ze zlata vyrobit přívěsek pro dceru,“ uzavřela Eva Ujfaluši, která už 26. září navlékne nový snubní prsten. Bude se vdávat za přítele Juraje, s nímž žije od rozvodu s Ujfalušim.