Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Francouzi po Sarkozyho kolapsu: Carla ho připravila o sílu

Udržet krok se sexy Carlou dává Sarkozymu pěkně zabrat
Udržet krok se sexy Carlou dává Sarkozymu pěkně zabrat  (Autor: ČTK)
Autor: vk, hof - 
29. července 2009
05:10

Aby francouzský prezident Nicolas Sarkozy (54) udržel krok se svou mladší ženou, tak posiluje, drží diety a každý den hodinu běhá. Francouzi proto spekulují, zda první dáma Francie Carla Bruni (41) nemůže za jeho kolaps při joggingu.

Bere bývalá supermodelka Sarkozymu sílu? Nejdříve musel kvůli Carle shodit pár kilo kvůli loňské svatbě. Společně proto pod dohledem osobní trenérky cvičili pětkrát týdně. Pak dostal zákaz konzumovat svoje oblíbené čokolády a pudinky. Neustále s Carlou někam létá, doprovází ji na párty, premiéry i módní přehlídky. Je otázkou, zda půvabná manželka nechá Sarkozyho odpočinout alespoň v noci. Podle lékařů by měl francouzský prezident více jíst a odpočívat.

mandat ( 29. července 2009 08:01 )

Madari maji velky temperament,ale po 50 jsou vsichni stejni. Je pravda,ze ta jeho Italka se na nej nalepila jen,ab y byla jeste znamejsi a samozrejme ten luxus,co ma neni k zahozeni.....

krat5 ( 29. července 2009 07:54 )

O sílu ho nepřipravila Carla, ale jen a jen jeho ješitnost. Myslel, že chytí druhý dech a zatím mu ten dech došel. Je to starej pitomec, který si myslí, že si ho vzala proto, jak vypadá. Ona ale šla jen za penězi. Takhle dopadnou všichni ti staří kocouři, kteří vyměnili staré manželky za nové. Kdyby nebyl prezidentem, tak po něm pes neštěkne.

Zobrazit celou diskusi