Bouračka Bořka Slezáčka: Přece jen alkohol! 1,04 promile

2002 – Rvačka s důchodcem
Problémy se zákonem u Slezáčka začaly už v roce 2002. Tenkrát byl jeho vztah s dnes již s exmanželkou modelkou Simonou Krainovou teprve v začátcích. Bořek dostal deset měsíců podmíněně za napadení důchodce. Během pouliční hádky Slezáček uhodil důchodce pěstí tak silně, že byl stařík hospitalizován se zlomeninou nosu a otřesem mozku.

2002 – Střet s policií
O Vánocích měl Bořek se zákonem problémy znovu. Tentokrát se nejednalo o fyzické napadení, ale spíše o totální a zbytečné pomatení mysli. V pražské Jindřišské ulici porušil Slezáček předpisy a po běžném zásahu policie odmítal předložit doklady. Vyfasoval za to tučnou pokutu. V té době se začalo mluvit o moderátorových sympatiích k drogám.

2007 – Soud kvůli drogám
V roce 2007 Slezáček svědčil u obvodního soudu pro Prahu 3. Ten poslal šéfa izraelské narkomafie Reuvena na šest let do věznice s ostrahou. A to za opatřování, přechovávání a prodej kokainu, hašiše a extáze. Při soudním jednání musel policii podávat vysvětlení i Bořek Slezáček. Jeho výpověď však byla označena jako procesně nepoužitelná pro soudní řízení.