Kdyby si Tereza obarvila své dlouhé hnědé vlasy na černo, byla by podoba mezi ní a Megan Fox dokonalá. Rozdíly pak mezi nimi ještě dělá i odlišný způsob vlastní prezentace. Zatímco Voříšková vsází na sympatickou přirozenost a svůj vzhled zas tak moc neřeší, Megan Fox se na veřejnosti neobjeví jinak než v dokonalém stylingu, který podtrhuje výrazné líčení dotažené do nejmenšího detailu.

Fotogalerie
11 fotografií

Do nedávné doby obě herečky spojovaly i velmi podobné osudy. Obě měli za partnery své starší herecké kolegy. Megan chodila s hercem Brianem Austinem Greenem, který je o třináct let starší než herečka. Tereza zase žije s o deset let starším Kryštofem Hádkem. Jenže podle posledních informací je několikaletá lovestory mezi Megan Fox a jejím milencem je u konce.

Vedle přítele má voříšková na rozdíl od Fox ještě jednu zásadní výhodu. A sice nepoměrně vyšší inteligenci. Megan je totiž hned po Paris Hilton nejplodnější autorkou neuvěřitelně hloupých výroků v americkém šoubyznyse.

Když se jí například po rozchodu s Greenem zeptali, jestli nelituje toho, že si jeho jméno nechala vytetovat na podbřišek, Megan odpověděla: „Nelituji toho a nelitovala bych toho, ani kdyby jsme se rozešli. Navíc vždycky je tu možnost, že budu mít syna Briana.“

To Tereza Voříšková má naopak pověst velmi přemýšlivé až intelektuální herečky, která si dřív než něco vypustí z úst, všechno pořádně promyslí.

Takže Megan, bacha, aby si za rok nebyla až dvojka!