I když ho sužovala bolest a o přestávkách mezi natáčením musel odpočívat i vleže.

„Musel jsem odříct tři představení v Divadle v Dlouhé. To bych nezvládl, biják snad ano,“ snažil se včera přemáhat následky zranění pravého kolena herec, který se mimo plac pohyboval jen s francouzskými holemi a pod manšestráky měl skrytou ortézu.

Fotogalerie
3 fotografie


„Měl bych jít na plastiku křížového vazu. To bych však musel podstoupit dvouměsíční léčbu. A to všechno jen kvůli tomu, že mi uhnul kámen pod rukou, když jsem přelézal tu zeď. Taková banální blbost pitomá!“ povzdechl si v obci Mořinka Táborský, jehož kamera včera snímala pouze jako stojícího nebo sedícího.

„Bez pana Táborského bychom byli namydlení. Zachránil náš natáčecí plán. Taky jsme mu pro takové ty utíkající scény už najali dubléra,“ prozradil Blesku producent komedie 2Bobule Adam Dvořák.

„Tělo se sice brání námaze, ale nemůžu vysadit. Za čtyři týdny natáčím ještě vánoční pohádku Zlatý voči s režisérem Hynkem Bočanem. Budu hrát čerta. No a ten naštěstí kulhá. Pod kostýmem budu mít holt baňaté koleno,“ naordinoval si pohyb, který mu pří rekonvalescenci zrovna moc neprospěje.