V českém showbyznysu totiž kolují informace o tom, že se k Simoně vrátil otec staršího syna Marka (21), exmanžel Eusebio Ciccoti. Podle Bohdalové je to lež! „Simona je naprosto soběstačná a muže nepotřebuje,“ říká Jiřina.

Podle mínění herečky ani není žádná velká výhra mít chlapa po boku. Bohdalová taky vychovala dceru bez mužské opory, takže o tom ví své. Přitom nebyla ošizena ani Simona, ani hereččina náročná práce. „Chlap pro emancipované ženy není žádnou oporou,“ shodují se obě herečky.

Bohdalová rozhodně popřela všechny zmínky o tom, že se italský kritik Eusebio Ciccoti po letech k Simoně vrátil. „To je opravdu velká lež,“ zlobí se Bohdalová. „O tom bych přece musela vědět,“ dodala Jiřina. Navíc je herečka přesvědčená, že podobné spekulace její dceři ubližují. Proč by také měla čekat na návrat Itala? Simona od té doby přece prošla dalším vztahem s kolegou Pavlem Skřípalem, s nímž má druhého syna Vojtu (12). Její vyjádření se získat nepodařilo. Nezvedala telefony.

Navíc Stašová se několikrát nechala slyšet, že jí vždycky šlo spíš o to, mít děti, které dávají životu smysl, než u sebe držet jejich otce. Svatba tak podle Jiřiny Bohdalové nic neřeší. Muži ji podle jejích slov neberou jako celoživotní závazek a výchovu dětí pak stejně nechávají na ženách. Vnuci navíc dělají matce i babičce samou radost. Marek se vydal stejnou cestou jako dědeček, doktor přírodních věd Břetislav Staš, a studuje biologii, Vojta je zatím na gymnáziu.