Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Italský tisk: Topolánek je Mickey Mouse

Mirek Topolánek vs. mickey mouse
Mirek Topolánek vs. mickey mouse  (Autor: Blesk.cz)
Autor: hop - 
2. června 2009
18:30

Mirek Topolánek jako Mickey Maus? Italský tisk včera přirovnal českého expremiéra ke komiksové postavičce a doporučil své vládě, aby hanbaté příběhy z Berlusconiho vily prodala studiím Walta Disneyho a zbavila se tak dluhů.

Vážnější problém však je, že autor snímků, mezi kterými je údajně i fotografie nahého Mirka Topolánka, zmizel!

Paparazzi Antonelo Zappadu je nezvěstný poté, co mu italská policie zabavila zhruba 700 pikantních fotografií z bujarého života ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho. Úřady mu také zakázaly snímky prodat a zveřejnit. Zákaz se však vztahuje jen na území Itálie a je pravděpodobné, že Zappadu měl schované kopie…

Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou a synem Nikolasem navštívil loni v květnu Berlusconiho vilu Certosa na Sardinii. Samozřejmě netušil, že areál sleduje teleobjektivem fotograf Zappadu. Ten prý pořídil kromě záběrů Berlusconiho a polonahých dívek i fotografii obnaženého Topolánka.

To však včera pro Hospodářské noviny vyloučil Topolánkův přítel Marek Dalík, jenž se vile také rekreoval. „Takové fotky, kde by byl Mirek Topolánek ve společnosti nahých nebo polonahých žen, neexistují. Jestli někdo Mirka Topolánka vyfotil teleobjektivem, třeba když se po plavání převlékal z plavek, nevím. Rozhodně se tam neděly nepravosti,“ uvedl Dalík.

Berlusconiho Villa Certosa se však v Itálii již stala synonymem pro neřest a skandál se dostal i na půdu parlamentu. Opozice útočí na Berlusconiho hlavně kvůli tomu, že tam vládními letadly dopravoval téměř každý týden své přátele. Usvědčující fotografie, jež mají poslanci k dispozici, pořídil také Zappadu.

Topolánek přistižen nahý ve vile italského premiéra, čtěte zde..

Berlusconiho vila neřesti, čtěte zde...

janosi ( 3. června 2009 11:48 )

Lo sequenza del maggio 2008 che mostra l allora PM ceco MT nudo a bordo piscina con una donna bionda, che potrebbe essere a sua nuova fidanza e un´altro ospito..zhruba sekvence z května 08 ukazuje Topolánka nahého na kraji bazénu s blondýnkou, kterou by mohla být jeho nová /snad/ snoubenka a s dalším hostem...Děti si vymyslel advokát Ghedini, který taky jediný by se ev. měl Talmanové omlouvat. ten to tisku tlumočil. vyšetřuje se to proto, že návštěva slečen odkvětna 08 (Berlusconi se vrátil do křesla premiéra) se zhruba ztrojnásobila, tedy návštěvy s doprovodem burácejících motocyklů v repre Villa Certosa. Ale jestli myslíte, že si to Paroubek objednal, tak pak hovolme, protože je omnipotens, všemocný.

simeon ( 3. června 2009 09:47 )

nemáš pravdu, opravdu o Topolánkovi (v návaznosti na Berlusconiho) proběhl Itálií asi před týdnem článek, a dokonce to údajně byla laskavost od místních socialistů. Asi se doslechli o našich volbách, možná to byla dokonce laskavost přímo na vyžádání Paroubka. No, ale tuhle špínu před volbami už známe, vždycky se tenhle hnůj šetří na to až bude potřeba (třeba tahle návštěva je už rok stará, tzn. že ten papparazzi nebyl schopen celý rok ty fotky nikde udat tak se po roce Berlusconi rozhodl že je třeba okamžitě zasáhnout a poslal na něj bez prodlení zásahovou jednotku ) Vidíte jak je to směšné? Ale papír unese všechno, a náš bulvár velmi rád tyhle kachny přebírá bez jakéhokoliv ověření

gogo ( 2. června 2009 21:46 )

Tahle parta jestli to v říjnu vyhraje, tak nám budiž země lehká ....

gevi ( 2. června 2009 20:34 )

Jenže on ani Paroubek nebude pro nikoho nic znamenat.A žádný náš politik. Velké státy nás budou stále považovat jen za přívažek jejich EU. Paroubka si možná někdo připomene jako toho, kdo v době českého předsednictví EU svrhl vládu a bude pro důležité politiky nejen bezvýznamný, ale ještě nespolehlivý.

farfalla ( 2. června 2009 20:12 )

marne jsem hledala v italskem tisku clanky s topolankem...alias topolinem..ale marne..jak se zda ma Blesk opet mylne informace...nikoho v Italii Topolanek nezajima..maji dnes statni svatek, navic 10 obeti a ne 5 jak pisete v leteckem nestesti...uz onecne prestante lhat ctenarum..hezky vecer

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa