Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Praha: Na Florenci otevřou další Burger King

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, puk - 
27. května 2009
20:55

Na autobusovém nádraží Florenc se otevře další restaurace světového řetězce rychlého občerstvení Burger King v České republice.

Informuje o tom server Podnikatel.cz. Jedna restaurace už funguje od konce listopadu v nákupním centru na Zličíně, druhou chtějí prý otevřít v obchodním centru Letňany. Česko je už 74. zemí, kde si pochoutky, z nichž je největším lákadlem sendvič Whopper, můžeme vychutnávat.

Hlavním konkurentem Burger King je lídr světového trhu řetězec McDonald's, který otevřel první restaurace v ČR počátkem 90. let. Z dalších velkých světových firem působí na českém trhu například KFC nebo Subway.

newborec ( 28. května 2009 07:51 )

Kdo se má čím chlubit? Burger King? Blesk? Praha? Na takové super místo se hamburgerárna hodí víc než nějaká klasická restaurace. Američani nežerou nic jinho, proto vypadají, jak vypadají. A nevím o tom, že všude ve světě by se těch boud chtěl někdo zbavit, to jsou bludy, právě naopak.

mandat ( 28. května 2009 07:26 )

OPRAVA : V nadpisu melo byt TO SE MATE S CIM CHLUBIT !!!!

mandat ( 28. května 2009 06:35 )

Vsude na svete se snazi tech smradlavych boud zbavit a vy si to nasadite na takove super misto !!!!!! Podivejte se,jak vypadaji Americani,kdyz se cpou produkty teto firmy !!!!! HRUZA !!!!!

Zobrazit celou diskusi