Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milan Fridrich: Řítil se po dálnici 183 km/hod.

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kb - 
27. května 2009
05:37

Ředitel zpravodajství ČT Milan Fridrich, o němž se spekuluje i jako o budoucím šéfovi ČT, má jeden průšvih za druhým. Nejdříve v esemesce kolegovi naznačil, že volba nového ředitele je v radě předem domluvená, a teď ještě přijde o řidičák.

Policie mu totiž na hradecké dálnici naměřila rychlost 183 km/hod.

Ještě nedávno, jak upozornil server Týden.cz, chválil Fridrich policii za to, že si pořídila rychlejší vozy proti pirátům silnic. To asi netušil, že si počíhají i na něj.

„Byla to blbina. Stačilo jet o něco pomaleji, a ještě jsem se vešel do hranice mírnějšího potrestání,“ řekl Fridrich Týdnu.cz.

Včera už se ale o svém deliktu bavit odmítl. „Budu teď jezdit jako ostatní: MHD, kolo, taxík. Za své peníze jako dosud,“ odpověděl pouze na dotaz Blesku, zda mu už řidičák sebrali.

Fridrich by se podle některých spekulací mohl stát šéfem ČT. V esemesce kolegovi naznačil, že rada, která odsunula výběr kandidátů, »jede podle dohody«. Je tedy možné, že konkurz bude vyhlášen znovu a do něj se už Fridrich přihlásí.

 

ruisendaal ( 27. května 2009 21:38 )

To jako za komančů prominenti přišli o řidicák vždy? V té " komunistické hromadě hnoje" na tyto prominenty zákony platily? Samozřejmě že ne a to se jaksi přeneslo do součastnosti a v tom je ten bordel. Kapři si hold svůj rybník nikdy nevypustí!!

siroky11 ( 27. května 2009 09:40 )

měli by jste pohlídat, zdali opravdu o ŘP přijde. Také bych se vsadil, že ne! V téhle "demokratické hromadě hnoje" na tyto prominenty zákony neplatí?!!!

ruisendaal ( 27. května 2009 09:32 )

včera jsem jel (se řítil) po D1 150km/h a v mnoha případech jsem měl pocit, že jsem brzdou. Fridrich není vyjímka. Až, nebo jestli povolí 160ku tak, pro ty kterým to "pojede" 200, tak pojedou i víc. F1 na našich dálnicích se asi blíží?!

gogo ( 27. května 2009 06:27 )

To bychom museli žít v právním státě a ne v té úmyslné anarchii ve které bohužel žijeme ...

Zobrazit celou diskusi