Bylo slunné odpoledne a Agáta se s Markem objevila v jedné holešovické cukrárně. Podnik volila záměrně, jen málokdo by večírkovou královnu hledal mezi dortíky. K Markovi se tulila, hladila ho a beze studu se miliskovali.

Jen co zmerčila fotografa Blesku, vyletěla od stolu, vyslýchala ostatní hosty, zda si fotografa nepozvali, a potom seřvala servírku: „Zatáhněte ty závěsy, jsme tu jak ve výkladní skříni!“ Servírka jí vyděšeně vyhověla, ale Marek si odsedl.

Hanychová měla velký strach, aby se návrat k nejstálejšímu exmilenci neprovalil. Vzala do ruky telefon a zavolala svému kadeřníkovi Mártymu, který sídlí kousek od cukrárny. Zrzavý klučina se dostavil do minuty a Agáta mu vysvětlila svůj plán: Šíša odejde jako první a pár minut za ním vyjde Agáta v doprovodu kadeřníka. A tak se také stalo.

Fotogalerie
6 fotografií

Agáta ještě svému pečovateli o vlasy podstrčila svoje peníze, za chlapy přece nikdy neplatí!, a odkráčela s ním za Šíšou. O pár hodin později se ovšem v klubu MischMasch, kde předváděla, bavila pro změnu se Sámerem.

Ten prozradil, že se momentálně chystá na cestu do Egypta se svojí další expřítelkyní, houslistkou Pavlou Dubnou. „Mám teď novou lásku, není z branže ani z Prahy. Víc o něm zatím říct nechci,“ tvrdí Agáta. Jak dlouho jí při tomto přístupu vztah s panem Neznámým vydrží, záleží jen na jeho toleranci.