Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bendl odvolal šéfa dozorčí rady ČD: Aby uvolnil místo pro sebe?

Petr Bendl
Petr Bendl  (Autor: Barbora Pejšová)
Autor: pes - 
4. května 2009
11:57

Ministr dopravy v demisi Petr Bendl (ODS) odvolal náměstka Zdeňka Žáka z místa šéfa dozorčí rady Českých drah. Na nejvyšších místech se už otevřeně mluví o tom, že si tak Bendl uvolnil teplé místečko pro sebe.

Členové rady Týdnu potvrdili, že Bendl je jeden ze "žhavých" kandidátů na uvolněné místo. Definitivně má rozhodnout řídící výbor rady 13. května.

Čtěte také: Srovnání platů: Ředitel ČD si může koupit i dvě Fabie měsíčně!

Jak je v českých zemích zvykem, odvolaný Žák kritizoval hospodaření Drah. Právě to se mu asi stalo osudným. S blížícím se koncem staré vlády se končícímu ministrovi uvolněné místo možná bude hodit.

Zařadí se Petr Bendl mezi tzv. "trafikanty"? Čtěte více: Julínek, Němec, Březina a spol.: stát je dál milionově živí!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mash ( 4. května 2009 15:40 )

Bendl s Řebíčkem, to jsou snad dva nejhorší politici v Česku! Vesele si kradou (a to naprosto nehorázným způsobem) a ještě se tomu usmívají... v případě Řebíčka navíc přiblble! Mně už stačilo jenom to Bendlovo působení ve středních Čechách. Tento politik odemě už NIKDY v životě nedostane můj hlas, stejně tak strana, ve které tito a podobní jim budou!

danton ( 4. května 2009 14:07 )

U tohoto člověka už ani nemůže nic překvapit.Vůbec bych se nedivil že si tam půjde zase hačnout do teplíčka a za slušný prachy.Lidi co by zde zasloužili zavřít většinou místo v base sedí v dozorčí radě.Fakt super demokracie obvzlášť v podání těchto lidí...

bobina ( 4. května 2009 13:13 )

To chce klid,nepředbíhejme se,uvidíme kde skončí chlapec!Že to nebude jen tak nějaká čudla,to je ale jasné už teď! Tenhle vykuk mně už přesvědčil mnohokrát,že není žádné ořezávátko a že se ostudy nezalekne,hlavně že to bude sypat

lorka ( 4. května 2009 12:55 )

N evídané, co se na hradě děje a my v podhradí na to jen koukáme. Pan Bend potřebuje nadále tučný plat, aby mohl uživit tu svoji náročnou rodinku. Větší bordel než je u nás snad nikde není.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa