Hned v úvodu se populární duo přiznalo z nedávného velkého kulturního zážitku. „Teď jsme byli na Tině Turner a byli jsme naprosto unešení. Máme lístky i na Eagles, takže se moc těšíme,“ přiznala dvojice.

Fotogalerie
4 fotografie

Eva s Vaškem stále odmítají prozradit, zda už jsou manželé. „Můžeme vám akorát říct, že rozhodně nejsme sourozenci,“ se smíchem napsali. Každopádně k pětileté dceří Evičce by rádi pořídili dalšího potomka. „Ano, opravdu bychom rádi další dítě,“ napsal Vašek. Eva pak na otázku, jestli se nebojí mít dítě, když jí bude brzo čtyřicet odpověděla jednoznačně: „Ne!“.

Řada čtenářů Blesk.cz se pak Vaška ptala na jeho minulost v armádě. A mužská polovička slavného pěvecké dvojice prozradila hodně zajímavé věci. „Střežil jsem plány na třetí světovou válku, které jsem zdědil po svém předchůdci. Mým úkolem bylo je strážit a v případě nebezpečí je i zničit,“ vysvětlil Ševčík.

Autoři nesmrtelného hitu Bílá orchidej nemohli nezmínit blížící se vrchol jejich hudební kariéry. A sice dva obří koncerty, které koncem května mají přímo pod horou Říp. „Už se prodalo několik desítek tisíc lístků, ale pořád ještě nějaké lístky jsou,“ lákalo duo své příznivce na koncert, o kterém už teď se dá bez ostychu říct, že vstoupí do dějin tuzemské populární hudby.


Celý chat najdete zde.