Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rathova nová finta: Slevové kupony!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Petr Kupec, oj - 
25. dubna 2009
06:23

Středočeský hejtman David Rath (ČSSD) vymyslel novou fintu k obejití zákona o poplatcích. Krajské lékárny ve středních Čechách budou od května poskytovat třicetikorunové slevové kupony.

Poté, co Rathovi zakázal soud vracet lidem v lékárnách poplatky prostřednictvím daru, přichází další pokus. „Všech pět krajských lékáren bude poskytovat slevové kupony na třicet korun,“ představil novinku středočeský hejtman.

Akce se rozběhne v pondělí 4. května a lidé se prý na ni podle Ratha natolik těší, že si odmítají nechat předepsat léky a čekají právě na slevy. Že by soud zakázal i tento způsob, jak vyzrát na zákon o poplatcích, se Rath nebojí. „Slevy budou poskytovat přímo lékárny a kraj jim je nebude proplácet,“ popsal rozdíl oproti darům hejtman. Soud zakázal vracení poplatků formou darů, kraj prý znevýhodňoval ostatní lékárny.

radkavra ( 27. srpna 2013 14:12 )

Spoustu slev taky najdete na http://slevovykupon.net/

kolodej ( 25. dubna 2009 11:29 )

Tady se přidává a zvihodnuje jenom banda kolem Topola a Dalíka kde mají brát peníze obyčejní lidi?Člověk jide k doktorovy zaplatí 30kč a lékarně dalších 150kč a slavné celebrity se furt divý co Ti obyčejní smrtelníci mají proti 30 korunovému poplatku.Pane Ráthe dejte těm nenažrancúm pořádně do těla.

raziel ( 25. dubna 2009 10:29 )

Mám už delší dobu názor, že politika u nás a nejen u nás stojí za hov*no a kašlu na ní, zvedá se mi z toho žaludek. Pravice, levice, to je jen šaškárna na voliče. A tak budu volit z trucu nějakou vymaštěnou ultrapravicovou stranu, proč ne. Jo a jenom chci poznamenat - píše se "kdo S koho" - jo, je to divné, ale je to tak, také jsem tam psal dřív Z, ale má tam být S, úchylnost no.

bieseger ( 25. dubna 2009 10:11 )

Souhlasím, velice kvalitní příspěvek.

bobina ( 25. dubna 2009 09:34 )

Ráth se bude snažit stále,dali voličům slib : Konec tomuto trapnému přetahování "kdo z koho" může učinit až zrušení poplatků jako takových,protože je to zbytečnost,která akorát zvedá mnohým adrenalin! Zdravotnictví nezachrání třicetikorunové poplatky,ale seriozní a inteligentní lidé,kteří se budou chovat apoliticky a přestanou být otroky peněz,lobizmu a začnou jednat férově! To je ale vcelmi daleká budoucnost a jestli vůbec někdy ta doba nastane je otázkou!!! Já se domnívám,že firmy,mocichtiví a pěnězi zaslepení jedinci naše zdravotnictví nespasí.A lidé už jsou tak obíráni o peníze,že se ani nedivím neochotě podílet se na dalším ožebračování!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa