Ještě předtím, než byla skladba zveřejněna na internetu, zazněla v pondělí na irském rádiu RTE, uvedla agentura AP. Dýdžej RTE Dave Fanning je dlouhodobým přítelem lídra U2 Bona Voxe a kapela mu většinou jako prvnímu umožní zahrát její nové skladby. Fanning píseň Get On Your Boots popsal jako "velkou a mnohavrstvou skladbu".

Fotogalerie
1 fotografie

Singl Get On Your Boots bude v prodeji v Irsku od 13. února a krátce poté si jej budou moci zakoupit i posluchači ve zbytku světa. Album No Line on the Horizon dorazí na irské pulty 27. února, ve světě se začne prodávat 2. března, a o den později bude ke koupi ve Spojených státech.

Desku s 11 písněmi natáčeli U2 po dobu dvou let v Maroku, Dublinu, New Yorku a Londýně. Je to jejich první album od roku 2004 a podle některých předpovědí bude nejprodávanější deskou letošního roku.

Webové stránky U2 uvádějí, že album No Line on the Horizon bude prodáváno v pěti různých formátech. Fanoušci si mohou vybrat buď klasické CD s 24-stránkovým bookletem; digitální edici s plakátem a možností stáhnout si na internetu film U2; 64-stránkovou magazínovou verzi; soupravu, která kromě desky obsahuje také DVD a knihu U2; nebo omezenou edici vinylového LP.