I na první pohled šťastného manželství Adély Gondíkové (35) a Ondřeje Brouska (27) došlo . Ale je jejich vztah opravdu u konce? A jak jsou na tom ostatní slavné páry, kde je žena starší než muž?


Adéla a Ondřej
Autor: David Kundrát

Adéla Gondíková (35) a Ondřej Brousek (27): Rozdíl 8 let

Manželé jsou od roku 2002, mají čtyřletou dceru Nelinku. Seznámili se v Divadle Fidlovačka. Pár působil velmi harmonicky. Jejich vztah nenarušila ani aférka Adély s tanečním partnerem ze soutěže Bailando. A ustojí teď jejich silný vztah i Ondřejovu nevěru s Remkovou? Vracel jen Ondřej stejný úder a zkušenější Adéla mu odpustí? Snad ano, ani jeden z nich nepodal žádost o rozvod.


Autor: 

Bára Basiková a Petr Polák (30): Rozdíl 15 let

Seznámili se v divadl Ta Fantastika. V té době se Bára vzpamatovávala z rozvodu s bývalým manželem Jaromírem Pizingerem. Po déle jak ročním vztahu se letos v červenci vzali. Polák má za sebou poměrně rušnou minulost a zlí jazykové nedávají vztahu příliš šancí. Basiková však vážně mluví i o dítěti.


Simona Krainová a Jiří Hudler
Autor: Ladislav Křivan

Simona Krainová (35) a Jiří Hudler (24): Rozdíl 11 let

Jejich vztah trvá něco přes rok. A po předešlých Simoniných vztazích to vypadá na velkou lásku. Jiří si Simonu vyhlédl dávno předtím, než se setkali. Když poprvé oslovil, dlouho ho odmítala, ale nakonec prý podlehla jeho humoru.


Autor: 

Lucie Vondráčková (28) a Tomáš Verner (22): Rozdíl 6 let

V červenci na premiéře filmu Bathory se Lucie poprvé ukázala na veřejnosti po boku krasobruslaře Tomáše Vernera. Jak dlouho spolu chodí nechce prozradit. Dokonce to prý ani sami přesně neví. Zdá se, že díky jejich pracovnímu vytížení si nestačili všimnout, kdy se začali mít rádi.