A protože si je Dáša svého půvabu vědoma, šíří kolem sebe jako spokojená žena úsměvy a dobrou náladu.

Fotogalerie
2 fotografie

Bývalá první dáma přišla do Solidní nejistoty pokřtít knihu Zanzibar, která vznikla podle pořadu České televize. Je o cestování a hlavně o specialitách jednotlivých zemí.

Nejznámější labužník na světě Jean Brillat-Savarin řekl, že žena, která ráda jí, prý i ráda miluje. O milování Dagmar hovořit nechtěla, ale na otázku Blesku, co ráda jí, odpověděla s úsměvem: "Záleží na okolnostech. Mám ráda jednoduchá, dobře připravená jídla, stejně jako rafinovaně kombinované chutě. Nejvíc přece záleží na tom, s kým jíte."

To autorka knihy Halina Pawlowská (53) bez obalu přiznala, že na jídlo myslí pořád: "Všude na světě sním, co tam sním." A jsou to opravdu překvapivé lahůdky. Například v Belgii připravují tatarák s pomfrity, v Anglii puding z hovězích ledvinek a v Holandsku umějí připravit na 160 druhů palačinek včetně těch plněných mrkví.