Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
4
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Chystá se bitka za dobrou věc. Krev bude cedit i bodyguard od Pavla.
Wimbledonská šampionka Vondroušová: Rozvod!
Vězeňský dozorce se vrhnul do Macochy: Před pádem se měl „pro jistotu“ střelit
Dovolená v Alpách skončila tragédií: Zdeněk zemřel po krvácení do mozku! Vdova bojuje s rakovinou
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Temná stránka Josefa Laufera (†84): Jak to bylo s donášením StB?!