Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
3
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Přehledně: Otázky a odpovědi k soudnímu ping pongu s kauzou Čapák. Babiš vinen, nebo ne?
Zákulisí svatby Suchánkovy dcery Bereniky: Prominentní vila za statisíce!
Startují novinky v péči o zdraví: Snazší cesta do lázní i bezpečnější potraviny!
Boj o šéfa ČT, pokus číslo 2: Chudárek, nebo Fridrich? A změní volbu radních podpásovka od „vyhozeného“ Mrzeny?
Divoké devadesátky podle legendy pražské policie: Zásahovka u Havlové i střelba na prostitutky v bazénu
Červenka a spol. u soudu ryli do dlužníka Sýkory: Falšuješ i podpis?!