Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

3/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Pavel sám na pohřbu Duky vedle Zemanových a Klausových: Kam odjela první dáma Eva?

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Velký smutek v Čáslavi: Zemřel místostarosta a uznávaný lékař

Fotky dětí, telefonát od mámy: Záchranář Marek Dvořák popsal děsivé chvíle u smrtelných nehod

Prodloužený víkend politiků: Otužování, Cimrmani, Malá v kuchyni i zahradník Rakušan

Uniklo z famózního galavečeru Pirelli: Střípky ze zákulisí! Mejdan jako u Gatsbyho