Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Co plánuje nový šéf ČT? Chudárek chce úspory, nový kanál i méně lidí ve vedení
Bartoška (†78) se dočkal posla z Hollywoodu: Nejslavnější host těsně před smrtí!
Novinky ve stavebním zákoně: Levnější studny i méně koleček po úřadech! A změny v bydlení
Lékařka Arenbergerová o riziku rakoviny z umělých nehtů: První ženy mají kožní nádory
Hýčkaný Pavel na summitu NATO: Královská hostina s Trumpem, u Zelenského královna, kdo u Macronových?
Pavlova fešácká svazová gáže: Má na 1 600 párů bot