Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

1/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Co plánuje nový šéf ČT? Chudárek chce úspory, nový kanál i méně lidí ve vedení

Bartoška (†78) se dočkal posla z Hollywoodu: Nejslavnější host těsně před smrtí!

Novinky ve stavebním zákoně: Levnější studny i méně koleček po úřadech! A změny v bydlení

Lékařka Arenbergerová o riziku rakoviny z umělých nehtů: První ženy mají kožní nádory

Hýčkaný Pavel na summitu NATO: Královská hostina s Trumpem, u Zelenského královna, kdo u Macronových?

Pavlova fešácká svazová gáže: Má na 1 600 párů bot