Piva se v hospodách vypije méně, hosté mizí a kupují plechovky. A pivovary vyhlíží Vánoce
4
/
30
Prohlédnout znovu
Piva se v hospodách vypije méně, hosté mizí a kupují plechovky. A pivovary vyhlíží Vánoce
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách
|
Profimedia.cz
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách
|
Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách
|
Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách
|
Profimea, Martin Přibyl, Daniel Černovský, Jindřich Starý, Petr Novotný
V Česku se nedaří zastavit úbytek hostů z restaurací a hospod, naopak roste spotřeba piva v plechovkách
|
Alexandr Malachovský
Plzeňský Prazdroj
|
archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj
|
archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj
|
Archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj
|
Archiv Blesku
Plzeňský Prazdroj zdraží od října svá piva. Týká se to lahví a plechovek
|
Karel Šanda / Empresa Media / Profimedia
Prohlídka pivovaru Prazdroj
|
Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Prazdroj
|
Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Prazdroj
|
Plzeňský Prazdroj
Prohlídka pivovaru Gambrinus
|
Plzeňský Prazdroj
Takhle vypadá království Štěpána Tkadlece - Únětický pivovar.
|
Alexandr Malachovský
Výroba piva okolo měsíce a půl.
|
Alexandr Malachovský
Když s obnovou Únětického pivovaru Štěpán Tkadlec začínal, nepředstavoval si, že jej jednou bude dovážet až do Skandinávie.
|
Alexandr Malachovský
Vyrobit v Úněticích pivo trvá zhruba měsíc a půl. Po složitém procesu se už jen stáčí do lahví.
|
Alexandr Malachovský
Na počátku stála nesmělá ba dokonce naivní vize. Dnes je Štěpán Tkadlec ředitelem prosperujícího pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
K Únětickému pivovaru přináleží i restaurace. Jak ale Štěpán Tkadlec říká, z hlediska financí je stěžejní právě pivovar.
|
Alexandr Malachovský
Prostory Únětického pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
Prostory minipivovaru Dědkův mlýn. Nejsou nikterak prostorné oproti velkým pivovarům, ale pro potřeby jeho chodu i ostatních to bohatě stačí, říká jeho sládek.
|
David Malík
Milan Gojda vaří pivo normálně na dřevu. V okolí je ho více než dost.
|
David Malík
Prostory minipivovaru i pivnice dávají dodnes vzpomenout na minulost celého stavení.
|
David Malík
Lahvovací linku si vyráběl Milan Gojda sám. Stejně jako logo minipivovaru, design lahví i výzdobu.
|
David Zima
Nejen názvem ale i četnými pozůstatky dřívější doby upomíná minipivovar na to, že zde dříve stával mlýn. Těch bylo ostatně na povodí Loděnice značné množství.
|
David Zima
Milan Gojda chtěl zachovat kouzlo místa, jaké si pamatoval z dětství. Aby měla budovy bývalého mlýnu nějaký smysl, zřídil v ní minipivovar, ač sám pivo nepije.
|
David Malík
Takto vypadají prostory minipivovaru Dědkův mlýn.
|
David Malík
Minipivovar láká na příjemné a rodinné prostředí. Chodí sem lidé zblízka i zdaleka.
|
David Malík
Milan Gojda je sládkem minipivovaru s kulturou vinařství. Sám ale alkoholu moc neholduje.
|
David Malík
Adam smetl maminku s kočárkem. Jel jsem pomalu! hájí se. „Za volantem neměl co dělat,“ tvrdí odborníci
Tajná oslava Bohdalové: Překvapivý konec! A zmatky s taxíky
Na Berounsku spadl horkovzdušný balon s pěti lidmi: Zamotal se do korun stromů
Májové volno politiků: Babiš na svatbě, Bartoš v obytňáku, hospodyňka Pekarová i běžec Rakušan
Český hokej v slzách: Hokejista Turek (†35) prohrál boj se zákeřnou chorobou
Fiasko, omyl a zbrklost. Pekarová s TOP 09 čelí kritice za zpackanou rošádu ministrů