Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
2
/
9
Prohlédnout znovu
Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Shutterstock
Akrylamid vzniká v potravinách bohatých na škrob.
|
profimedia.cz
ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!
Největší šok Slavíků: Poražený Ztracený! Kdo mu vyfoukl zlato?
Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!
Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny
Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník
Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se