Logo magazínu

Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?

2/9
Prohlédnout znovu

Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?

Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Profimedia
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor. | Shutterstock
Akrylamid vzniká v potravinách bohatých na škrob. | profimedia.cz

Špatná zpráva pro Babiše! Soud zrušil osvobozující rozsudek u »Čapáku«, kauza pokračuje

Václav Moravec exkluzivně v Hráčích: Poprvé prozradil, kolik bere!

Turka viní expartnerka ze znásilnění: Zamkl ji v autě, hrozil zbraní?! „Nic jsem neudělal,“ tvrdí politik

Cyklista se zřítil z 35 metrů: V těžkém stavu ho našli na stromě!

Lela se synem opět v nemocnici: Noc strachu a hrůzy

Panika na techno festivalu: Na plavce útočil obří sumec, 5 lidí zranil