Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
1
/
9
Prohlédnout znovu
Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Shutterstock
Akrylamid vzniká v potravinách bohatých na škrob.
|
profimedia.cz
Povodňové drama v Dubaji zasáhlo i Čechy a Slováky: Hodiny na letišti a taxi za 13 tisíc!
Klavírista Bílé Malásek po vážné bouračce: Tři operace!
Top momenty Fialovy návštěvy USA: Překvapení u Bidena, návštěva CIA, vzpomínka na Havla a večeře s byznysmeny
Prezident se ve Zlínském kraji zranil u oka: „Jsem nešika," vysvětluje krvavý škrábanec
První slova Evy Pavlové o smrti kočky Micky: Odešla s pohlazením v naší blízkosti
Varování meteorologů: Hory zasype až 30 centimetrů sněhu, mráz může spálit květy! Sledujte radar Blesku!