Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
1
/
9
Prohlédnout znovu
Hranolky i chipsy vedou k rakovině, varují experti Čechy. Jak upravit brambory?
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Profimedia
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Akrylamid vzniká především ve výrobcích typu předsmažených bramborových výrobků, chipsů, hranolek nebo pečených brambor.
|
Shutterstock
Akrylamid vzniká v potravinách bohatých na škrob.
|
profimedia.cz
Václav Moravec exkluzivně v Hráčích: Poprvé prozradil, kolik bere!
USA proti Íránu poprvé použili strašlivou bombu: Satelitní snímky ukázaly, kde se zavrtal »louskáček bunkrů!«
Turka viní expartnerka ze znásilnění: Zamkl ji v autě, hrozil zbraní?! „Nic jsem neudělal,“ tvrdí politik
Cyklista se zřítil z 35 metrů: V těžkém stavu ho našli na stromě!
Lela se synem opět v nemocnici: Noc strachu a hrůzy
Panika na techno festivalu: Na plavce útočil obří sumec, 5 lidí zranil