Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
3
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Změna ve Fialově vládě: „Neviditelná“ ministryně Langšádlová z TOP 09 končí! Kdo ji nahradí?
Pohřeb Josefa Laufera (†84) jen pro vyvolené: Plejáda herců a obří smutek Zdeňka Trošky!
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Šok pozůstalých Josefa Laufera (†84): Zrada těsně před pohřbem!
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Byla to vražda, napsali! Smuteční oznámení po smrti Pavla K. (†59) v autoservisu v Řepích