Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
3
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Utajený pohřeb Dany Drábové (†64): Přála si skromný obřad, vzdát hold dorazili i Řehka či Foltýn
Turek vyrazil slavit narozeniny do Varů: Luxusní káry, spanilá jízda i přátelé Macinka a Chlad!
Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů
Turek hodoval v restauraci u Vltavy. Herec Liška si z něj utahuje: „Taky mám rád černej humor“
Záchranář Dvořák promluvil o zrádné zástavě srdce: Tiché volání o pomoc!
Poslední pokus o záchranu ostatků legendy Dahlmeierové (†31) zkrachoval: Tělo je pryč!