Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
3
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Maláčová už zase sní o spojení s komunisty. Politologové: Zabíjí SOCDEM
Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!
Co bude se šéfem zpravodajství ČT Mrzenou po SMS proti Fridrichovi? Experti: Podřízl si větev!
Bombardovaný Írán: Schovává někde atomové zásoby? USA zamířily na Fordo a další zařízení
Pohřeb Nikolky (†9) utonulé ve Vltavě: Záplava bílých květů, písně Michala Davida a bolestná slova táty
V Itálii stále řeší Nedvědovo »Čapí hnízdo«: Se soudem v zádech