Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

3/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Utajený pohřeb Dany Drábové (†64): Přála si skromný obřad, vzdát hold dorazili i Řehka či Foltýn

Turek vyrazil slavit narozeniny do Varů: Luxusní káry, spanilá jízda i přátelé Macinka a Chlad!

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Turek hodoval v restauraci u Vltavy. Herec Liška si z něj utahuje: „Taky mám rád černej humor“

Záchranář Dvořák promluvil o zrádné zástavě srdce: Tiché volání o pomoc!

Poslední pokus o záchranu ostatků legendy Dahlmeierové (†31) zkrachoval: Tělo je pryč!