Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
4
/
5
Prohlédnout znovu
Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti.
|
Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok.
|
Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená.
|
Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření.
|
shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů.
|
shutterstock.com
Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“
Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!
Čeští záchranáři o misi po povodni v Texasu: Při setkání s místními jsme měli slzy na krajíčku
Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše
Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!
Známá reportérka končí v extralize. Kluby si stěžovaly na její práci, zůstane u fotbalu