Logo magazínu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

4/5
Prohlédnout znovu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti. | Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok. | Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená. | Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření. | shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů. | shutterstock.com

„Stylový“ doprovod arogantního řidiče formule: Jan Š. seděl za padělání bankovek, teď zavezl pozemky odpadem z chemičky

Vdova Olga Menzelová: Vykradli jí barák! Zmizely cennosti po mrtvém Jirkovi

Gang náctiletých agresorů terorizuje Třeboň: Oběti popsaly brutální útoky

Trumpová ponížila Zelenskou? Nejdřív ji ignorovala, pak k „vymodlenému“ setkání svolila

Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková! A pravda o rakovině

Šaráda v superdebatě: Tahle pětice se na pivu nikdy nesejde! A Rakušan s Okamurou na Miss Kolín?