Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti.
|
Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok.
|
Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená.
|
Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření.
|
shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů.
|
shutterstock.com
„Stylový“ doprovod arogantního řidiče formule: Jan Š. seděl za padělání bankovek, teď zavezl pozemky odpadem z chemičky
Vdova Olga Menzelová: Vykradli jí barák! Zmizely cennosti po mrtvém Jirkovi
Gang náctiletých agresorů terorizuje Třeboň: Oběti popsaly brutální útoky
Trumpová ponížila Zelenskou? Nejdřív ji ignorovala, pak k „vymodlenému“ setkání svolila
Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková! A pravda o rakovině
Šaráda v superdebatě: Tahle pětice se na pivu nikdy nesejde! A Rakušan s Okamurou na Miss Kolín?