Pivo pod mírou je stále největší hřích hospod. Chybují i při účtování
1
/
6
Prohlédnout znovu
Pivo pod mírou je stále největší hřích hospod. Chybují i při účtování
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování.
|
shutterstock.com
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování.
|
Shutterstock.com
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování.
|
www.praha3.cz
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování.
|
Pivovar Svijany
Některé restaurace raději rovnou uvádí menší objem svých nápojů.
|
Reprofoto pivnice U Pinkasů
Některé restaurace raději rovnou uvádí menší objem svých nápojů.
|
Reprofoto Malostranská beseda
Plukovník Foltýn dojal slovy o Daně Drábové (†64): Když odcházela, seděl u ní její nejbližší...
Hvězda Novy Ivan Břešťák měsíc po tragédii: Zavřený v Bohnicích se trápí! Nedali mu dopis od mrtvé manželky
Česko se dočká bílé pokrývky: Kde začne sněžit? Udeří i silný vichr, sledujte radar Blesku
Adam Vojtěch se připravuje na ministerstvo a hlásí šťastnou zprávu: Narodila se mu dcera!
Pitva potvrdila počet těl v autě vytaženém z Lipna: Už se čeká jen na testy DNA!
Další potíž pro sparťana Babicu. Po konfliktu na derby ho zadrželi v Rijece