Logo magazínu

Pivo pod mírou je stále největší hřích hospod. Chybují i při účtování

1/6
Prohlédnout znovu

Pivo pod mírou je stále největší hřích hospod. Chybují i při účtování

Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování. | shutterstock.com
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování. | Shutterstock.com
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování. | www.praha3.cz
Pivo pod mírou je stále nejčastější prohřešek v pohostinství. Chybuje se i v účtování. | Pivovar Svijany
Některé restaurace raději rovnou uvádí menší objem svých nápojů. | Reprofoto pivnice U Pinkasů
Některé restaurace raději rovnou uvádí menší objem svých nápojů. | Reprofoto Malostranská beseda

Plukovník Foltýn dojal slovy o Daně Drábové (†64): Když odcházela, seděl u ní její nejbližší...

Hvězda Novy Ivan Břešťák měsíc po tragédii: Zavřený v Bohnicích se trápí! Nedali mu dopis od mrtvé manželky

Česko se dočká bílé pokrývky: Kde začne sněžit? Udeří i silný vichr, sledujte radar Blesku

Adam Vojtěch se připravuje na ministerstvo a hlásí šťastnou zprávu: Narodila se mu dcera!

Pitva potvrdila počet těl v autě vytaženém z Lipna: Už se čeká jen na testy DNA!

Další potíž pro sparťana Babicu. Po konfliktu na derby ho zadrželi v Rijece