Stop jedům z Polska: Takhle se vyrábí kuřata v Česku!
Chov drůbeže probíhá v uzavřených halách, a proto se kuřata nemohou ničím nakazit od volně poletujícího ptactva. Na zdravotní stav dohlížejí veterináři.
|
Blesk - Jan Doležal
Po porážce a vykuchání putují kuřata do chladíren, kde jsou chlazená proudem vzduchu. Ročně jich vyprodukujeme 15 milionů,“ tvrdí Zdeněk Jandejsek.
|
Blesk - Jan Doležal
Důležitou součástí je třídění poražených kuřat
|
Blesk - Jan Doležal
Porcovací linka – zaměstnanci se při práci nezastavi
|
Blesk - Jan Doležal
Rozporcovaná kuřata se balí na tácky
|
Blesk - Jan Doležal
České kuřecí maso končí na prodejních pultech českých prodejen
|
Blesk - Jan Doležal
Lidé, kteří nakupují v prodejnách firmy Rabbit, by si prý drůbež z Polska nikdy nekoupili
|
Blesk - Jan Doležal